Kijkers beslissen: deze bizarre gasten moeten in 2024 aanschuiven bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Vandaag Inside verwent kijkers met zeggenschap over de show en deze genodigden had je echt niet zien aankomen

Dat Vandaag Inside luistert naar haar kijkers is natuurlijk niets nieuws. Hoe kan het anders? De razend populaire talkshow is er altijd bij met het actueelste nieuws, gaafste sprekers en grootste verhalen. En daar heb je natuurlijk zo af en toe wat inspiratie voor nodig! Logisch dus dat Vandaag Inside aanklopt bij haar kijkers voor tips: wie moet er in 2024 aan tafel? Fans hoeven dat maar één keer te horen en trekken massaal naar Instagram om hun mening te laten horen. En de namen die daarbij naar boven komen drijven zullen je verbazen!

Kijkers Vandaag Inside staan te trappelen om bizarre interviews

Al lopen de meningen van Vandaag Inside-kijkers wel redelijk uiteen. In de reacties onder de posts gaat het er namelijk hard aan toe! Toch steken er zeker wel een aantal namen met kop en schouder boven de alternatieven uit. Maar dat nou net díé zo populair zijn had niemand kunnen zien aankomen! Fans staan namelijk te trappelen om comedian Hans Teeuwen! Zijn humor zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij Vandaag Inside. Teeuwen’s shows worden vooral omschreven als apolitiek, absurd en confronterend: niks nieuws voor de talkshow, dus! Maar ook oud-voetballer Jan Boskamp krijgt behoorlijk wat stemmen op zijn naam. We moeten er natuurlijk nog even van genieten zolang de goedlachse analyticus nog op de buis verschijnt! En vrouwen mogen natuurlijk ook niet ontbreken, want we kunnen niet wachten om meer te zien van Eveline Stallaart en natuurlijk Hélène Hendriks! Klinkt als een toptijd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!