Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er één presentatrice is bij wie je niet of nauwelijks besmettingsgevaar loopt, is het Dione de Graaff. Haar smetvrees is wel redelijk beeldbepalend…

Opgeruimd staat netjes! Dione de Graaff is niet alleen de presentatrice, maar ook de poetsvrouw van Studio Sport. Ze kwam tijdens de uitzending van het sportprogramma in beeld op het moment dat haar schoonmaakattributen nog pontificaal op de presentatiedesk stonden…

Lees ook: Annechien Steenhuizen is ‘meest betrouwbare presentatrice’

Dione de Graaff desinfecteert de studio

Die enorme plantenspuiten vol desinfectiemiddel kom je niet alleen bij de Kruidvat of lokale supermarkt tegen! Ook in de studio bij Studio Sport wordt alles vakkundig schoongemaakt zodat alle presentatoren aan het begin van hun shift aan een schoon tafelblad kunnen gaan zitten. Dione de Graaff had er net een flinke poetsbeurt op zitten toen ze voor de camera verscheen. Tot grote verbazing van de kijker stond het beeldbepalende voorwerp vol in beeld. Niemand had de presentatrice blijkbaar gewaarschuwd dat haar schoonmaakspray nog op de tafel stond!

Dione de Graaff opgeruimd type desinfectie spray Instagram
Foto: Instagram/dione.degraaff

Het goede voorbeeld

Dione de Graaff kon zelf lachen om het voorval. Sterker nog, de presentatrice zette een screenshot van het grappige momentje op haar Instagram. Met haar zelfspot zit het sowieso goed: ‘Ben gewoon best een opgeruimd type,’ schreef Dione bij de foto. Haar volgers, onder wie Jennifer Hoffman en Femke Heemskerk, kwamen niet meer bij.

Lees ook: Dionne Stax verdwijnt voorlopig van televisie

Hoewel haar productieteam waarschijnlijk met schaamrood op de kaken naar de uitzending heeft gekeken, is het natuurlijk wel een mooi ‘bewijs’ dat er achter de schermen bij de tv gelukkig ook goed aan de maatregelen gedacht wordt. Dione geeft op deze manier dus het goede voorbeeld. Opgeruimd is ze niet, maar schoon is ze zeker!

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten