Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er één presentatrice is bij wie je niet of nauwelijks besmettingsgevaar loopt, is het Dione de Graaff. Haar smetvrees is wel redelijk beeldbepalend…

Opgeruimd staat netjes! Dione de Graaff is niet alleen de presentatrice, maar ook de poetsvrouw van Studio Sport. Ze kwam tijdens de uitzending van het sportprogramma in beeld op het moment dat haar schoonmaakattributen nog pontificaal op de presentatiedesk stonden…

Lees ook: Annechien Steenhuizen is ‘meest betrouwbare presentatrice’

Dione de Graaff desinfecteert de studio

Die enorme plantenspuiten vol desinfectiemiddel kom je niet alleen bij de Kruidvat of lokale supermarkt tegen! Ook in de studio bij Studio Sport wordt alles vakkundig schoongemaakt zodat alle presentatoren aan het begin van hun shift aan een schoon tafelblad kunnen gaan zitten. Dione de Graaff had er net een flinke poetsbeurt op zitten toen ze voor de camera verscheen. Tot grote verbazing van de kijker stond het beeldbepalende voorwerp vol in beeld. Niemand had de presentatrice blijkbaar gewaarschuwd dat haar schoonmaakspray nog op de tafel stond!

Dione de Graaff opgeruimd type desinfectie spray Instagram
Foto: Instagram/dione.degraaff

Het goede voorbeeld

Dione de Graaff kon zelf lachen om het voorval. Sterker nog, de presentatrice zette een screenshot van het grappige momentje op haar Instagram. Met haar zelfspot zit het sowieso goed: ‘Ben gewoon best een opgeruimd type,’ schreef Dione bij de foto. Haar volgers, onder wie Jennifer Hoffman en Femke Heemskerk, kwamen niet meer bij.

Lees ook: Dionne Stax verdwijnt voorlopig van televisie

Hoewel haar productieteam waarschijnlijk met schaamrood op de kaken naar de uitzending heeft gekeken, is het natuurlijk wel een mooi ‘bewijs’ dat er achter de schermen bij de tv gelukkig ook goed aan de maatregelen gedacht wordt. Dione geeft op deze manier dus het goede voorbeeld. Opgeruimd is ze niet, maar schoon is ze zeker!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten