Kijk: hier was Anouk Hoogendijks lichaam nog wel wedstrijdfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja beste mensen: Anouk Hoogendijk is zwanger! Dat betekent dat deze dame wellicht ook na de coronacrisis (thuis) op de bank zal zitten.

We moeten eerlijk toegeven dat het ons niet meer verbaast: een vrouwelijke bekendheid die haar zwangerschap aankondigt. Jet van Nieuwkerk, Rens Kroes, Gigi Hadid, Barbie: stuk voor stuk lieten zij tijdens de coronacrisis weten dat ze een kindje verwachten. We kunnen dus nog een naam aan dit lijstje toevoegen: Anouk Hoogendijk (34), de favoriete vrouwelijke (ex-)voetballer van velen.

Maar, Hoe zag Anouk Hoogendijk er vóór haar zwangerschap ook alweer uit?

Het leek ons dan ook een beter idee om ons niet te focussen op het babynieuws, maar op de topvorm waarin deze voormalig leeuwin vóór haar zwangerschap verkeerde. Neem bijvoorbeeld dit ‘achter de schermen’ kiekje bij Dancing with the Stars.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Of check dit exotische vakantiekiekje van Anouk. Hiermee scoorde ze (konden het niet laten) heel wat likes op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Wat dacht je dan van die fotoshoot die Anouk Hoogendijk een tijdje terug deed? Ja, je weet heus nog wel welke. Een vrolijk vogeltje vertelde ons dat die foto’s nog ergens op haar forumpagina rondzwerven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!