Kijk: hier was Anouk Hoogendijks nog wel wedstrijdfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja beste mensen: Anouk Hoogendijk is zwanger! Dat betekent dat deze dame wellicht ook na de coronacrisis (thuis) op de bank zal zitten.

We moeten eerlijk toegeven dat het ons niet meer verbaast: een vrouwelijke bekendheid die haar zwangerschap aankondigt. Jet van Nieuwkerk, Rens Kroes, Gigi Hadid, Barbie: stuk voor stuk lieten zij tijdens de coronacrisis weten dat ze een kindje verwachten. We kunnen dus nog een naam aan dit lijstje toevoegen: Anouk Hoogendijk (34), de favoriete vrouwelijke (ex-)voetballer van velen.

Maar, Hoe zag Anouk Hoogendijk er vóór haar zwangerschap ook alweer uit?

Het leek ons dan ook een beter idee om ons niet te focussen op het babynieuws, maar op de topvorm waarin deze voormalig leeuwin vóór haar zwangerschap verkeerde. Neem bijvoorbeeld dit ‘achter de schermen’ kiekje bij Dancing with the Stars.

Of check dit exotische vakantiekiekje van Anouk. Hiermee scoorde ze (konden het niet laten) heel wat likes op Instagram.

Wat dacht je dan van die fotoshoot die Anouk Hoogendijk een tijdje terug deed? Ja, je weet heus nog wel welke. Een vrolijk vogeltje vertelde ons dat die foto’s nog ergens op haar forumpagina rondzwerven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!