Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen van der Boom (3,5 miljoen)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jeroen van der Boom is op zoek naar een nieuw optrekje. Hij zette zijn huidige woning in het Gooi (3,5 miljoen) te koop op Funda. Het perfecte moment om eens even een kijkje te nemen in deze prachtige villa!

Jeroen van der Boom zette zijn 3,5 miljoen kostende villa in het Gooi al een tijdje terug te koop. Het enorme huis blijkt echter nog steeds niet te zijn verkocht. De zanger legde in 2010 welgeteld 2,35 miljoen euro neer voor het niet zo nederige stulpje. Mocht het huis daadwerkelijk voor het verkoopbedrag verkocht worden, zou Jeroen er dus een flinke 1 miljoen euro aan overhouden. Da’s toch lekker!

(lees verder na de afbeelding)

Huis jeroen van der boom

Even lekker binnenkijken bij BN’ers

Dat de Villa van Jeroen van der Boom op Funda staat is toch wel een heerlijk buitenkansje. Het is dan ook wel eens leuk om te zien hoe die BN’ers nu eigenlijk leven. Luxe meubels, een enorme tuin, een fitnessruimte en ga zo maar door: Jeroen van der Boom zit er warmpjes bij!

Voor welke nieuwe villa Jeroen deze prachtige woning gaat inruilen is nog niet bekend, maar we zijn ervan overtuigd dat zijn volgende huis vast net zo luxe zal zijn als dit onderkomen!

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

huis jeroen vd boom

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten