Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen van der Boom (3,5 miljoen)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jeroen van der Boom is op zoek naar een nieuw optrekje. Hij zette zijn huidige woning in het Gooi (3,5 miljoen) te koop op Funda. Het perfecte moment om eens even een kijkje te nemen in deze prachtige villa!

Jeroen van der Boom zette zijn 3,5 miljoen kostende villa in het Gooi al een tijdje terug te koop. Het enorme huis blijkt echter nog steeds niet te zijn verkocht. De zanger legde in 2010 welgeteld 2,35 miljoen euro neer voor het niet zo nederige stulpje. Mocht het huis daadwerkelijk voor het verkoopbedrag verkocht worden, zou Jeroen er dus een flinke 1 miljoen euro aan overhouden. Da’s toch lekker!

(lees verder na de afbeelding)

Huis jeroen van der boom

Even lekker binnenkijken bij BN’ers

Dat de Villa van Jeroen van der Boom op Funda staat is toch wel een heerlijk buitenkansje. Het is dan ook wel eens leuk om te zien hoe die BN’ers nu eigenlijk leven. Luxe meubels, een enorme tuin, een fitnessruimte en ga zo maar door: Jeroen van der Boom zit er warmpjes bij!

Voor welke nieuwe villa Jeroen deze prachtige woning gaat inruilen is nog niet bekend, maar we zijn ervan overtuigd dat zijn volgende huis vast net zo luxe zal zijn als dit onderkomen!

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

huis jeroen vd boom

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?