Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen van der Boom (3,5 miljoen)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jeroen van der Boom is op zoek naar een nieuw optrekje. Hij zette zijn huidige woning in het Gooi (3,5 miljoen) te koop op Funda. Het perfecte moment om eens even een kijkje te nemen in deze prachtige villa!

Jeroen van der Boom zette zijn 3,5 miljoen kostende villa in het Gooi al een tijdje terug te koop. Het enorme huis blijkt echter nog steeds niet te zijn verkocht. De zanger legde in 2010 welgeteld 2,35 miljoen euro neer voor het niet zo nederige stulpje. Mocht het huis daadwerkelijk voor het verkoopbedrag verkocht worden, zou Jeroen er dus een flinke 1 miljoen euro aan overhouden. Da’s toch lekker!

(lees verder na de afbeelding)

Huis jeroen van der boom

Even lekker binnenkijken bij BN’ers

Dat de Villa van Jeroen van der Boom op Funda staat is toch wel een heerlijk buitenkansje. Het is dan ook wel eens leuk om te zien hoe die BN’ers nu eigenlijk leven. Luxe meubels, een enorme tuin, een fitnessruimte en ga zo maar door: Jeroen van der Boom zit er warmpjes bij!

Voor welke nieuwe villa Jeroen deze prachtige woning gaat inruilen is nog niet bekend, maar we zijn ervan overtuigd dat zijn volgende huis vast net zo luxe zal zijn als dit onderkomen!

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

huis jeroen vd boom

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...

Gerelateerde berichten