Kersverse moeder Robin Martens (voorheen GTST) ziet er nu alweer geweldig uit op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens is net bevallen van haar kindje, maar ziet er gelukkig al weer geweldig uit op haar nieuwe foto

Actrice Robin Martens ken je waarschijnlijk nog wel van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de actrice heeft de laatste tijd weinig van zich laten horen. en dat was ook niet zo gek, ze was namelijk een hele tijd zwanger. Maar inmiddels is Robin bevallen en gaat het met haar en haar kindje hartstikke goed. Robin begint weer meer foto’s te delen op haar social media en op een van haar laatste foto’s kan je zien dat ze er al weer net zo prachtig uit ziet als voor de hele zwangerschap. Robin past weer in haar kleding en zit lekker in haar vel. En dat is reden voor een feestje!

Lees ook: Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Robin Martens is feeling good

‘Feeling Good’, zo omschrijft Robin zichzelf op Instagram bij een van haar laatste foto’s. En dat kan je ook wel zien. De actrice ziet er namelijk weer geweldig uit. Je zou niet zeggen dat Robin net een zwangerschap achter de rug heeft. In dit geval is ‘feeling good’ ook ‘looking good’ want Robin ziet er fenomenaal uit in haar zwarte rokje en bijpassen gekleurde blouse. Een heerlijk speelse combinatie, die precies past bij het karakter van de verleidelijke actrice. In een reeks selfies die Robin post kan je ook goed zien hoe verleidelijk Robin kan zijn. Ze windt er in ieder geval geen doekjes om.

De glittersokken van Robin

En nu Robin weer helemaal terug is van weggeweest moet dat natuurlijk gevierd worden. En wat past er beter bij zo’n feestje dan glittersokken. Dat is in ieder geval wat Robin gedacht moet hebben toen ze haar kleding uitkoos voor deze mooie fotoshoot. Met een intieme en zwoele blik doet ze iedereen aan de andere kant van de foto een beetje smelten. Ze heeft een blik in haar ogen die lijkt te roepen ‘hier ben ik wereld, pas maar op.’ Dus wees gewaarschuwd als je Robin op straat in het wild tegenkomt. De bloedmooie actrice is namelijk helemaal terug van weggeweest en ze lust je absoluut rauw.

Robin viert feest, haar kleding past weer!

Voor Robin is er trouwens nog meer reden voor feest. De actrice past eindelijk weer in haar oude kleding. Die had ze tijdens de zwangerschap maar opgeborgen in een oude doos zodat ze er niet de hele tijd naar hoefde te kijken, maar nu komen al haar verleidelijke outfits weer tevoorschijn. Robin is door het dolle heen dat ze weer haar leuke en spannende kleding past en daar kan je het eigenlijk alleen maar mee eens zijn. Het is dus zeker reden voor een feestje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke Elsinga kan het bijna niet geloven, maar ze heeft de Gouden Radioring te pakken. Samen met Mattie kreeg ze een confettiregen over zich heen. 

Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Lil' Kleine krijgt waarschijnlijk een taakstraf voor zijn kiezen en Yvonne Coldeweijer kan daar smakelijk om lachen.