Kerstboomlikken en andere kerstuitspattingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Famke Louise Instagram
Famke Louise © Instagram

De kerstdagen staan garant voor een enorme glimlachen-voor-de-boom-kiekjes-piek op sociale media. Bekende en minder bekende Nederlanders delen foto’s van hun vieringen. Een rondje langs de sociale velden leverde een schitterende verzameling onchristelijke kerstvieringen op.

Van alle beroemdheden die hun kerstkiekjes de wereld inslingerden, lijkt voetballer Rick Karsdorp het ‘hardste’ te gaan. De verdediger van Feyenoord liet zich door een bekende filmen op de achterbank van een taxi. Het filmpje werd gedeeld op Twitter, waar een discussie ontvlamde. Verschillende mensen vragen zich af of de rechtsback, die nog onder contract staat bij de Italiaanse club AS Roma, wel de goede vitaminepillen heeft geslikt.

Zijn ogen lijken in ieder geval op ‘standje Thunderdome’ te staan, maar volgens de Feyenoord-woordvoerder was hier slechts sprake van de invulling van een vrije dag. Over de gemiste fashionkans van Karsdorp – een voetbalclub zónder foute kersttrui is anno 2019 geen voetbalclub – wordt geen woord gerept. Kan ook niet anders: Karsdorp is normaal gesproken meer van de voorzetten in plaats van de inkoppertjes.

Bomen zijn er om te likken

Oké, er zijn ook BN’ers die de kersttraditie in acht nemen. Je zou een jaarlijkse collage kunnen maken van mensen die voor hun kerstboom poseren. Dat is misschien iets té Christelijk voor dit lijstje. Gelukkig hebben we daar Famke Louise voor. De zangeres/Youtuber/influencer/wat-kan-ze-niet-kunner blijkt zichzelf niet in bedwang te kunnen houden als ze haar mini-kerstboom op tong -afstand heeft. En zeg nou zelf: wie zou deze kerstboom nou niet likken?

Frank Underwood is back!

Natuurlijk gaat er geen kerst voorbij zonder de hartelijke groeten van Amerika’s meest angstaanjagende president ooit: Frank Underwood. Kevin gaat nog altijd graag Spacey rondom zijn rol in de Netflix-serie House of Cards. Waarom dat zo is? Moeten we die vraag, na al die onchristelijkheden rondom zijn persoon, nog uitleggen? Echt?

Geen gourmetvlees, maar Curry

Naast die takken bomen, is er nog één aspect dat vrij frequent terugkomt in de kerstkiekjes. Dat zijn natúúrlijk de gourmetstellen, fonduepannen en andere keukenaccessoires die alleen met kerst bestaansrecht lijken te hebben. De vriendin van de dochter van Patricia Paay heeft echter een héél bijzonder kerstdiner. Ze zit aan de (Christina) Curry.
Naast je liefde zitten

Maar nu even zonder alle gekheid op de kerststal: de afgelopen dagen draaien om naastenliefde. Gezellig met je (gekozen) familie op de bank of aan tafel zitten en jezelf volstouwen met eten voordat je met ik-wil-afvallen-voornemens het nieuwe jaar ingaat.

Maar ook dat laatste lijkt in sommige gevallen te veranderen. In plaats van naastenliefde, is in deze tijd naast je liefde zitten terwijl je op je telefoon kijkt ook een uiterst populaire kerstpose. Bijna net zo christelijk als het ongeboren kind van Merel Westrik, inderdaad. Aan de andere kant: op het moment dat je het ultieme jaaroverzicht op je beeldscherm ziet, is het ook moeilijk om weg te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...