Kelly Piquet reageert ijskoud op hardnekkige geruchten rondom overstap Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet weet wel hoe ze om moet gaan met de geruchten over haar vriend Max Verstappen. Ze reageert namelijk op een ijskoude manier!

Er gaan al een tijdje lang van allerlei geruchten rond over de toekomst van Max Verstappen bij Red Bull-Racing. Zo wordt hij bijvoorbeeld gelinkt aan een stoeltje bij het Formule 1 team van Mercedes. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het vertrek van Lewis Hamilton. Hamilton zal volgend seizoen voor Ferrari gaan rijden. De sfeer binnen het team van Red Bull is dan ook niet altijd even positief meer de laatste tijd. Dit is begonnen tijdens de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag van teambaas Christian Horner. Verstappen zelf is nog altijd tevreden bij Red Bull en zou hier graag blijven tot zijn contract in 2028 afloopt. Daarna zou hij naar eigen zeggen wel weer verder kijken. Kelly Piquet reageert ook op alle geruchten rondom Verstappen, maar zij doet dit op haar eigen ijskoude manier. Bekijk de manier waarop Kelly Piquet reageert hieronder!

Kelly Piquet

Kelly Piquet reageert op ijskoude manier

Kelly Piquet lijkt het allemaal niet zoveel uit te maken en gaat er gewoon even tussenuit. Dat is natuurlijk ook een mooie reactie. Ze laat iedereen maar gewoon lekker geruchten rondvertellen, zij en Max weten zelf wat het beste voor hun is en wat hun keuze zal zijn. Ze gaat gewoon lekker met de familie op vakantie. Dat is misschien ook wel de beste manier om te reageren op al deze geruchten.

Alle geruchten rondom Red Bull en Verstappen

Er gaan al langere tijd enorm veel geruchten rond over Verstappen en ook over zijn team Red Bull-Racing. Naast het gerucht dat Verstappen mogelijk naar een ander team zal verhuizen volgend jaar, gaat het ook vooral over teambaas Christian Horner. Hij zou grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond. Nu zou ook het gerucht rond gaan dat het betreffende slachtoffer in hoger beroep is gegaan. Zij was het overduidelijk niet eens met de conclusies en uitkomsten van het onderzoek naar de zaak. Ook is hierdoor onenigheid tussen Christian Horner en Helmut Marko. Max Verstappen heeft een hele goede band met Helmut Marko en als hij zou moeten vertrekken zou Verstappen daar ook absoluut niet blij mee zijn.

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van model Kelly Piquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post Kelly de mooiste foto’s van zichzelf. Ook deelt ze privébeelden met haar vriend Max Verstappen. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!