Kelly Piquet heeft Max Verstappen stiekem helemaal niet nodig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn een hoop mensen die roepen dat Kelly Piquet alleen maar bij Max blijft vanwege zijn faam en zijn geld. Maar hoe waarschijnlijk is dat?

Kelly Piquet is misschien wel het meest bekend als het vriendinnetje van coureur Max Verstappen, maar heeft ze de racefanaat echt nodig in haar leven of zou Kelly het ook prima in haar eentje redden mochten de twee ooit uit elkaar gaan? Het lijkt er op dat Kelly prima in staat is om voor zichzelf te zorgen. Mensen beweren veel dat ze alleen maar bij Max blijft vanwege zijn faam en zijn geld, maar de waarheid blijkt net even anders in de steel te zitten.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet gebruikt tong tijdens wild feestje zonder Max Verstappen

Kelly hoeft Max helemaal niet te daten

Er zijn twee redenen die mensen aanhalen waarom Kelly zogenaamd met max date. Als eerste is er zijn faam en als tweede is er zijn geld. Maar op beide vlakken heeft Kelly meer dan genoeg aan zichzelf. Behalve dat Kelly natuurlijk de vriendin van Max Verstappen is, is ze ook nog eens de dochter van drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet. Ze is misschien niet zo bekend als Max of haar vader, maar ze verblijft wel in dezelfde sociale kringen. Ook heeft ze met haar werk als model voldoende aandacht. Dat ze met Max zou daten, omdat ze dan wat bekendheid zou verkrijgen is dus onzin.

Ook voor het geld hoeft Kelly het niet te doen

Natuurlijk zou Kelly altijd bij haar vader kunnen aankloppen voor wat centen, maar Nelson heeft zijn kinderen juist opgevoed met het idee dat ze iets van zichzelf moeten maken. Kelly heeft dioe boodschap uitstekend begrepen en werkt heel erg hard om een comfortabel leven te kunnen leiden. Ze heeft een enorm succesvolle carrière, dus al het geld van haar vader of Max heeft ze helemaal niet nodig Ze heeft zelf een hoop binnen kunnen slepen.

Kelly is een erg succesvol model

Kelly heeft een goed lopende modellencarrière waar ze flink wat geld mee binnen haalt. Zo heeft ze al geposeerd voor de grootste merken op de wereld en stond ze in de meest toonaangevende magazines. Maar zelfs als je haar loopbaan als model buiten beschouwing laat, dan heeft Kelly nog vele andere talenten. Zo was ze ook marketing coördinator, columniste en social media manager. Banen waar Kelly zich prima in thuis voelt en waar haar ervaring met fotografie flink van pas komt.  En al dat harde werk dat werpt zijn vruchten af, want kelly is inmiddels bijna een miljoen euro waard volgens Essentially Sports. Ze kan met al dat geld dus prima voor zichzelf zorgen. Natuurlijk valt het in het niets bij de bedragen die Max verdient met zijn werk, maar het is in ieder geval onzin dat Kelly niet zonder Max zou kunnen. Kelly regelt dus de basis behoeftes voor zichzelf en Max mag dan de leuke dingen betalen. Op zich is dat natuurlijk geen verkeerde deal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!