Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Onze mooie Kelly Piquet is alweer terug in Monaco. Hier is het veel beter weer dan in Nederland. Dat is ook wel te zien op de foto’s die het model deelt. Ook al zijn het foto’s om een merk te promoten, ze zijn weer prachtig. In de volle zon geniet Kelly in een zeer kort topje en maakt de mannen jaloers. Nog steeds zijn er veel mensen die het leuk vinden om bij ieder bericht te reageren dat ze sneller waren dan Max Verstappen. Ondertussen is die grap ook wel oud geworden, dus er zijn ook mensen die zeggen dat het niet leuk meer is. Deze reacties krijgen ook steun. Zulke reacties maken de foto’s in ieder geval niet minder en deze wil je ook niet missen.

Bekijk hier zelf de foto’s van Kelly Piquet!

Kelly Piquet zonnig

Kelly Piquet reist heel de wereld rond

We zien model Kelly Piquet erg vaak in het buitenland. Zo is ze nu in Monaco, waar ze ook woont met haar grote liefde Max Verstappen. Maar ze is ook pas in Australië en Frankrijk geweest bijvoorbeeld. Kelly vindt het ook hartstikke leuk om alle landen te bezoeken, maar ze doet dit natuurlijk niet alleen voor het reizen, maar het is ook voor haar werk als model. Ondanks dat ze vaak in het buitenland is, heeft dit gelukkig geen invloed op de relatie die ze heeft met Max. Hij reist namelijk ook vaak naar andere landen voor zijn raceweekends, dus eigenlijk komt dat wel goed uit!

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe Kelly Piquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze zeer regelmatig leuke kiekjes van haarzelf, haar reis of met vrienden/familie. Zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...