Kelly Piquet blijft flirten met grootste concurrent van Max Verstappen (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat zich graag verleiden door dure spulletjes. Vandaar dat ze helemaal wegsmelt bij deze concurrent van haar vriendje Max Verstappen…

Kelly Piquet zet grootste concurrent van Max Verstappen op de foto

Dat Kelly wel van een beetje luxe houdt, steekt ze niet onder stoelen of banken. Tot de categorie ‘luxe’ behoren natuurlijk ook supercars. Kelly Piquet lijkt enorm fan te zijn van een specifiek merk. Dit merk kan echter gevoelig liggen bij haar vriend. Het gaat namelijk om het merk Ferrari. In een slideshow op Kelly’s Instagram is een foto van een Ferrari te zien. Het lijkt duidelijk dat Kelly het een enorm mooie auto vind, maar wat ze er verder mee bedoeld is onduidelijk. Of zou de auto van haar vriend Max Verstappen zijn? Of is dit een hint van een mogelijke overstap naar team Ferrari?

Kelly Piquet maakt foto van opmerkelijke auto van Max Verstappen

Uit de reacties van het Instagrambericht blijkt dat het niet zomaar een Ferrari is die Kelly op de foto heeft gezet. De auto is namelijk van niemand minder dan Max Verstappen zelf. Zo zou hij zelfs meerdere modellen bezitten. Hoewel het woord ‘Ferrari’ misschien gevoelig klinkt, blijft het natuurlijk een groot merk dat ook bekend staat om zijn supercars. Er is bijvoorbeeld geen ‘Redbull auto’, het is slechts Redbull Racing. Ferrari is in ieder geval wereldwijd geliefd en dus ook bij Max Verstappen.

Kelly Piquet deelt graag haar luxeleven

Dat Kelly Piquet het financieel goed voor elkaar heeft is slechts een understatement. Met een multimiljonair als vriend, een vader met een goedgespekte kluis en een eigen succesvolle carrière heeft ze niks te klagen. Ze deelt ook graag publiekelijk haar weelde op het internet. Foto’s van enorme villa’s, jachten en supercars zijn gebruikelijk om te zien op haar Instagram. Het is al met al echt een genot om haar Instagram te volgen, want je kijkt je ogen uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.