Katja Schuurman wrijft zich suf op video in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd vrijgevige Katja Schuurman helpt je een handje in de badkamer met een zeer interessant filmpje…

Katja Schuurman wrijft zich suf op nieuwe video waarin ze haar badkamer-ritueel onthult. Ze laat weten dat ze niet veel ervaring heeft met het maken van zulke video’s. Toch brengt ze het er verrassend goed vanaf, ondanks haar afkeer van beauty-tutorials. ”Ik vind het altijd een beetje aanstellerig”. Toch wilt Katja laten zien wat haar beauty-ritueel is!

Het geheim achter uiterlijk Katja Schuurman

Veel vrouwen vragen zich af wat Katja Schuurman precies doet om zichzelf jong te houden. Dat lijkt de 47-jarige actrice ontzettend goed te lukken, vandaar dat ze zwichtte en eindelijk even de rol van beautyvlogger op zich neemt. Haar ‘geheim’ zit zo: eerst houd ze een natte handdoek onder het warme water, die ze vervolgens in haar gezicht drukt. ”Zorg dat hij lekker warm dampt, want dan gaan je poriën open”. Katja is dus nog steeds goed bezig met haar verzorging en uiterlijk. Ze krijgt positieve reacties op de beauty video; ”Haha, je doet het geweldig!! Vooral het product in je gezicht slaan”, ”Leukste beauty ritueel video die ik ooit heb gezien”, ”Geweldig uitgelegd!”. Mensen zijn dus enthousiast over de tutorial video van Katja. Zijn ze zo enthousiast door de daadwerkelijke uitleg, of door de looks van de beeldschone Katja Schuurman? Een ding is duidelijk, de video wordt dus goed ontvangen. En dat terwijl Katja stiekem dus een hekel heeft aan dit soort video’s.

Katja Schuurman komt op voor vrouwen

Het was onlangs natuurlijk Internationale vrouwendag. Nou is dit voor veel vrouwen een belangrijke en mooie dag, om voor zichzelf en hun geslacht op te komen. We zagen het al eerder voorbij komen bij vrouwen zoals Emma Heesters of Miljuschka Witzenhausen, en nu dus ook bij Katja Schuurman. Ze kwamen allemaal op voor vrouwen, die op de dag van vandaag, nog steeds oneerlijk behandeld worden. Katja Schuurman schreef het volgende op Instagram: ”Voor alle vrouwen over de hele wereld die extra struggelen omdát ze vrouw zijn: liefde en kracht! ”We shall overcome!”. Duidelijk is dus dat Katja ook ervaringen heeft als vrouw zijn, aangezien ze er een is. Ze weet dus ook hoe het is om zo te ‘struggelen’, zoals ze zelf zegt. Veel mensen reageren met steun, maar er zitten ook een paar negatieve reacties tussen. ”Top vrouwen”, ”Yay, hulde aan de vrouw”, ”Here’s to strong woman, may we know them, may we be them, may we raise them”. Toch zitten er zelfs bij dit bericht, nog hier en daar een negatieve reactie. ”Struggelen (?)… tja”

Katja blaast 47 kaarsjes uit

Onlangs was Katja Schuurman de gelukkige. De nu 47 jarige actrice was jarig. Ze mocht dus 47 kaarsjes uitblazen alweer. Katja mag dan wel 47 zijn, haar looks gaan er niet op achteruit, en dat weet ze zelf ook. Katja zet op haar Instagram: ”Wie jarig is, trakteert”. Zo dus ook Katja zelf. Katja trakteert de mensen op een kortingscode. Lekkere traktatie, waar ze zelf waarschijnlijk ook aan meeverdient. Lekker meegenomen, Katja. Haar volgers feliciteren haar ook massaal onder het bericht. Eén ding is zeker: fans houden nog steeds ontzettend van Katja, en Katja houd van haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!