Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is een erg mysterieuze dame, maar op haar laatste foto lijkt ze toch wel een beetje de weg kwijt. 

In haar nieuwste post op social media laat Katja Schuurman weten dat ze verschrikkelijk goed is in vallen en opstaan. Waar Katja zichzelf dan van aan het oprapen is, dat is een beetje gissen. Waarschijnlijk nog steeds van haar breuk met haar man. Dat was toch wel een flinke klapper voor Katja. Maar zo te zien heeft ze er een positieve houding over. Ze is namelijk klaar om het verleden achter zich te laten en zich geheel op de weg voor zich te ficussen. En dat maakt ze nog even een keer duidelijk met deze hartstikke leuke video. Katja lijkt in ieder geval weer erg vrolijk en dat is natuurlijk heel erg mooi om te zien.

Lees ook: Katja Schuurman deelt hartbrekend nieuws met onverwachte foto
Katja is weer de mooiste single vrouw van Nederland in nieuwe foto

Nu Katja weer op de markt is kan de bloedmooie actrice bestempeld worden als de knapste single vrouw van Nederland. Katja stond natuurlijk al hartstikke hoog op de lijst van mooiste vrouwen van Nederland, maar nu ze geen man meer aan haar zijde heeft is ze absoluut de mooiste single vrouw van het land. Je mag je dus gelukkig prijzen als je Katja aan de haak kan slaan. En voor sommige mannen is dat inmiddels weer een serieuze optie. Al zal het waarschijnlijk wel even duren voordat Katja weer aan de man gaat. De actrice is hartstikke gelukkig met zichzelf en neemt even welverdiend de tijd om zichzelf opnieuw uit te vinden en er achter te komen wat ze wil met al haar vrije tijd. Voorlopig zit een relatie er dus niet in voor de prachtige brunette.
Wat brengt de toekomst voor Katja Schuurman?

Wat gaat Katja dan wel met haar tijd doen, nu ze niet meer iemand heeft om alle mooie en momenten te delen? Nou, ze heeft nog haar lieve dochter en genoeg vrienden en familie om die plek in te nemen. En anders kan ze er altijd nog zelf op uit. Katja is natuurlijk een van de meest onafhankelijke vrouwen die er is. Ze heeft dus helemaal geen man nodig om leuke dingen te ondernemen. Misschien begint Katja binnenkort wel aan een spannende wereldreis. Of ze begint met een nieuw programma of gaat spelen in een nieuwe film. Nu ze weer iets meer tijd heeft en de afleiding goed kan gebruiken is het helemaal niet zo gek om te denken dat je Katja binnenkort meer gaat zien. Wat Katja ook gaat doen, van de radar zal ze voorlopig niet vallen. Dus je zal ongetwijfeld up to date blijven met al haar leuke, spannende en spontane acties. Gelukkig maar, want meer Katja is namelijk altijd een goed idee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!