Katja Schuurman doet extra knoopje open op zeer luchtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is misschien wat op leeftijd, maar daardoor niet minder knap. Sterker nog, ze heeft meer verleidingskracht dan de meeste jongere vrouwen.

De nog levendige Katja is een beeldschone verschijning. Ze is nog net zo knap als twintig jaar geleden, sterker nog, ze is in al die tijd alleen nog maar knapper geworden. En met de jaren is ze ook wat wijzer geworden. Wijs in de manieren van verleiden tenminste. Dat kan Katja namelijk als een van de beste. Even subtiel een knoopje open maken om de mannelijke bevolking van het land te versieren, dat doet Katja met gemak. En dat ziet er best wel een partij spannend uit.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman draagt opvallend weinig onder luchtige blouse
Katja loopt graag met helemaal niks rond

Als Katja alleen is, dan loopt ze graag heerlijk zonder kleren rond. Niet alleen binnen trouwens, maar ook buiten. Dat blijkt tenminste uit een recent interview dat Katja heeft gegeven. Op de weide maakt het toch allemaal niks uit. Niemand kan je daar zien. Hooguit dat er een schaap verbaasd opkijkt, maar dat vindt Katja niet zo heel erg. Mensen zijn dan in geen velden of wegen te bekennen. Dus doet Katja heerlijk alles uit en leeft ze zo vrij als een vogeltje. Gelijk heeft ze, meer mensen zullen daar stiekem wel van dromen.

Katja geniet enorm van de natuur

“Vanaf mijn veranda de zon zien ondergaan voelt elke keer weer als een cadeau. Mijn tuin grenst aan het water en de weilanden. Met Freek skinnydipte ik vaak in het Markermeer, in mijn eentje heb ik dat nog niet gedaan.” vertelt Katja over haar onderkomen. Het ziet ernaar uit dat Katja een hete zomer tegemoet gaat. Met al die zomerse temperaturen heeft ze namelijk geen enkel excuus om al haar warme kleren aan te houden. Dus dat skinnydippen in haar eentje, dat gaat wel lukken. En als ze daar geen behoefte aan heeft, dan zijn er nog genoeg andere manieren voor Katja om zich te vermaken in de natuur. Katja hoeft zich geen moment te vervelen.

Katja is nog steeds enorm gelukkig op haar plekkie

Na haar scheiding vroegen mensen continu aan Katja of ze nog in haar huis wilde blijven wonen. Dat was voor Katja een beetje een gekke vraag. Natuurlijk wilde ze blijven. De optie kwam niet eens in haar op. Ze was verliefd op haar stekkie en ze kan het prima in haar eentje blijven betalen. Dus verhuizen zat er niet in. In haar dorpje heeft Katja daarbij alle rust, dus vertrekken zit er echt niet bij. Het is daarbij nooit druk. Alleen als de koeien over de dijk naar de weide lopen heeft Katja een kleine vertraging. Maar dat vindt de prachtige actrice ergens wel grappig. Dan kan ze weer een leuke selfie met een koe maken. Bij Katja is het glas altijd half vol.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!