Katja Schuurman deelt zonnige foto aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is aan het genieten van haar welverdiende vakantie. Daar doet ze wilde dingen.

De actrice is lekker de hele dag in haar bikini aan het rond paraderen en zwemmen. Katja is de beroerdste niet dus deelt deze foto’s en video’s maar al te graag met haar volgers..

Katja Schuurman maakt volgers jaloers

De actrice is lekker naar het zonnige Spanje afgereisd om vakantie te vieren. Katja Schuurman zorgt gelukkig goed voor zichzelf en heeft een lekker hotelletje of huisje met een zwembad gekozen om in te vertoeven. Daarbij heeft de brunette een geweldig uitzicht op de zee. Waarschijnlijk mag het heel wat kostten maar dan krijg je ook wat. Katja is eigenlijk de hele dag aan het zonnen en bruinen. Want de actrice zit er waarschijnlijk nog een stuk beter uit met een mooi bruin kleurtje. Om het allemaal nog lekker even aan te dikken maakt Katja een filmpje als reactie op vriendin Frederique Spigt. De twee hebben namelijk de podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’. In de podcast gaan ze allerlei spullen weggooien en proberen ze een beetje rust aan te brengen in de chaos. Er is net weer een nieuwe aflevering online en Frederique Spigt wil samen met Katja actie ondernemen. Maar daar zit de actrice niet echt op te wachten nu ze zoals ze zelf zegt lekker op vakantie is. Katja Schuurman heeft het namelijk erg druk met zonnen, sangria drinken en paella eten. Katja weet in ieder geval waar haar prioriteiten liggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook: Zien: Katja Schuurman gaat op rug liggen voor zomerse foto

Katja Schuurman weer te zien in Costa de film

Natuurlijk is Katja Schuurman van heel veel verschillende films en serie bekend geworden in de filmwereld van Nederland. Zo speelde Katje jarenlang in Goede Tijden Slechte Tijden en verscheen ze in De club van lelijke kinderen. Uiteraard kan je Katja ook kennen uit de jeugdfilm ‘Costa!’. Deze film komt al uit 2001 en volgt een groep vrienden. Hierin speelt Katja Schuurman samen met Georgina Verbaan één van de hoofdrollen. De jonge Katja speelde Frida. Nu zijn de makers van Costa terug met een nieuwe versie genaamd ‘Costa!!’. Gelukkig is ook hierin Katja weer te zien als de knappe Frida maar dan heel wat jaren later.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman in knalroze flamingo jurk

De film is al te zien in de bioscopen en dat betekent natuurlijk een grote première met het hele team. Katja Schuurman was in vol ornaat te zien op de rode loper. Hiervoor droeg de actrice wel en erg bijzondere jurk. Zo draagt Katja een knalroze jurk met allerlei tule gedeeltes. Eén van de benen van Katja is ontbloot en er zitten ook nog eens glitters op de jurk. Een erg extravagante keuze. Het hele team van de film is gekleed in het roze dus het zal wel van te voren afgesproken zijn. De brunette trekt alle aandacht maar ziet er wel erg stralend uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!