Juultje Tieleman laat haar goddelijke voorzijde volledig afknellen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Met deze video weet Juultje Tieleman al haar volgers wel weer te verrassen. De blondine weet weer heel goed wat ze doet.

Juultje Tieleman, de bekende influencer en model, heeft haar volgers opnieuw weten te verrassen met deze video. Samen met haar vriendin Julia probeert ze een aantal jurkjes die wel heel klein zitten aan de voorkant. Juultje, die bekendstaat om haar prachtige vormen, laat zien dat niets te gek is voor haar.

Jurkjes die Juultje Tieleman graag draagt

In de video is te zien hoe Juultje en Julia verschillende outfits passen. De jurkjes die ze uitkiezen, benadrukken Juultje’s vormen. Het is een wonder dat de stof het goed volhoudt. Juultje lijkt er echter geen problemen mee te hebben en draagt de kleding met het grootste gemak en zelfvertrouwen. Laat je verbazen door de mooie vormen van de blondine. Hier kan je de jurk en Juultje goed bewonderen.

Juultje deelt prachtige foto’s van zichzelf zonder kleding

Dit is niet de eerste keer dat Juultje haar volgers weet te verbazen. Laatst plaatste ze nog een serie foto’s op Instagram waarin ze zonder kleren aan zwom. Deze foto’s kregen veel aandacht en lieten opnieuw zien dat Juultje niet bang is om grenzen te verleggen. Al vinden sommige volgers het wat minder fijn. Ze vinden dat Juultje wel heel veel aandacht trekt en misschien maar beter op andere sites dit soort foto’s kan plaatsen. Juultje zelf is zeer tevreden met haar foto’s en is zeker niet van plan om zich aan te passen voor haar volgers. Hier zie je de foto’s van Juultje. 

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram

Als je Juultje nou nog niet zat bent, dan kan je meer van haar zien op Instagram. Daar zet ze al haar mooiste foto’s op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!