Juultje Tieleman filmt zichzelf in nauwelijks zichtbaar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekelijke influencer Juultje Tieleman bedenkt allerlei manieren om zichzelf in de spotlights te zetten, waaronder leuke filmpjes. 

Juultje Tieleman heeft weer een bijzonder pakje aan

De knappe blondine heeft weer een heel erg bijzonder pakje aangetrokken voor haar nieuwste video. Die ziet er natuurlijk buitengewoon goed uit. Maar toch vragen de volgers van Juultje zich niet af of de aantrekkelijke influencer niet een beetje ver gaat met dit soort verleidelijke outfits. Nou is het aantrekken van spannende pakjes een beetje onderdeel van de taakomschrijving van een influencer. En Juultje Tieleman is er in het bijzonder uiterst goed in geworden. Met haar strakke en vaak onthullende pakjes weet Juultje haar volgers helemaal in haar greep te houden. Die smelten en lopen helemaal te kwijlen om de prachtige plaatjes die de influencer met het knappe gelaat online zet. Juultje Tieleman is trots op haar , dat mag gezien worden. En dus presenteert ze ook met trots deze verleidelijke nieuwe outfit.

Lees ook: Foto: Influencer Juultje Tieleman zuigt zich helemaal vol in lekker badpakje

@juultjetielemanofficialFit for The Weeknd ✨✨✨✨♬ Call Out My Name – The Weeknd

Aantrekkelijke Juultje Tieleman pronkt met verleidelijk

De knappe blondine pakt het allemaal wat spannender aan tegenwoordig. Kijk maar naar haar ongelooflijk mooie outfit. In de weinig verhullende zwarte stof weet Juultje haar volgers helemaal te laten kwijlen. En dat met slechts één outfit. Dat is ook niet zo gek, want in dit strakke pakje zie je gelijk bijna alles van het aantrekkelijke van Juultje Tieleman. Zo zie je bijvoorbeeld als eerste haar ontzettend strakke buik, die van al het sporten wat Juultje doet er ontzettend mooi uitziet. Daarboven zijn natuurlijk haar geweldige vrouwelijke vormen zichtbaar die nog net aan ingepakt zitten in het zwarte pakje. Ook Juultje haar heupen staan mooi op het filmpje. Met dit ene pakje weet Juultje wel heel erg goed al haar knappe kanten te benadrukken. En dat met slechts één filmpje ook!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman laat haar broek precies genoeg zakken
Juultje Tieleman laat nog meer verleidelijke momenten voorbij komen

De ontzettend knappe influencer scrolde even door haar fotogalerij van de afgelopen twee maanden en kwam daar toch wel wat pareltjes tegen die ze nog niet had gedeeld. De hoogste tijd dus om dat alsnog eventjes te doen. En dat deed de knappe blondine natuurlijk met liefde. In haar post, die je hierboven kan zien, deelt Juultje de mooiste momenten van de afgelopen tijd. Wat meteen opvalt is dat daar een heleboel mooie outfits tussen zitten. Ook het zwarte pakje van haar verleidelijke video krijgt een eervolle vermelding. Het pakje wat ze op de eerste foto draagt ziet er ook uiterst bijzonder uit. Juultje kiest altijd kleding waar haar er bijzonder goed door gaat uitzien. Vaak combineert ze het wel met een beetje een onschuldige blik. Daardoor valt de verleidelijke outfit die ze aan heeft wel gelijk meer op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!