Juultje Tieleman filmt zichzelf in nauwelijks zichtbaar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekelijke influencer Juultje Tieleman bedenkt allerlei manieren om zichzelf in de spotlights te zetten, waaronder leuke filmpjes. 

Juultje Tieleman heeft weer een bijzonder pakje aan

De knappe blondine heeft weer een heel erg bijzonder pakje aangetrokken voor haar nieuwste video. Die ziet er natuurlijk buitengewoon goed uit. Maar toch vragen de volgers van Juultje zich niet af of de aantrekkelijke influencer niet een beetje ver gaat met dit soort verleidelijke outfits. Nou is het aantrekken van spannende pakjes een beetje onderdeel van de taakomschrijving van een influencer. En Juultje Tieleman is er in het bijzonder uiterst goed in geworden. Met haar strakke en vaak onthullende pakjes weet Juultje haar volgers helemaal in haar greep te houden. Die smelten en lopen helemaal te kwijlen om de prachtige plaatjes die de influencer met het knappe gelaat online zet. Juultje Tieleman is trots op haar lichaam, dat mag gezien worden. En dus presenteert ze ook met trots deze verleidelijke nieuwe outfit.

Lees ook: Foto: Influencer Juultje Tieleman zuigt zich helemaal vol in lekker badpakje

@juultjetielemanofficialFit for The Weeknd ✨✨✨✨♬ Call Out My Name – The Weeknd

Aantrekkelijke Juultje Tieleman pronkt met verleidelijk lichaam

De knappe blondine pakt het allemaal wat spannender aan tegenwoordig. Kijk maar naar haar ongelooflijk mooie outfit. In de weinig verhullende zwarte stof weet Juultje haar volgers helemaal te laten kwijlen. En dat met slechts één outfit. Dat is ook niet zo gek, want in dit strakke pakje zie je gelijk bijna alles van het aantrekkelijke lichaam van Juultje Tieleman. Zo zie je bijvoorbeeld als eerste haar ontzettend strakke buik, die van al het sporten wat Juultje doet er ontzettend mooi uitziet. Daarboven zijn natuurlijk haar geweldige vrouwelijke vormen zichtbaar die nog net aan ingepakt zitten in het zwarte pakje. Ook Juultje haar heupen staan mooi op het filmpje. Met dit ene pakje weet Juultje wel heel erg goed al haar knappe kanten te benadrukken. En dat met slechts één filmpje ook!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman laat haar broek precies genoeg zakken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman laat nog meer verleidelijke momenten voorbij komen

De ontzettend knappe influencer scrolde even door haar fotogalerij van de afgelopen twee maanden en kwam daar toch wel wat pareltjes tegen die ze nog niet had gedeeld. De hoogste tijd dus om dat alsnog eventjes te doen. En dat deed de knappe blondine natuurlijk met liefde. In haar post, die je hierboven kan zien, deelt Juultje de mooiste momenten van de afgelopen tijd. Wat meteen opvalt is dat daar een heleboel mooie outfits tussen zitten. Ook het zwarte pakje van haar verleidelijke video krijgt een eervolle vermelding. Het pakje wat ze op de eerste foto draagt ziet er ook uiterst bijzonder uit. Juultje kiest altijd kleding waar haar lichaam er bijzonder goed door gaat uitzien. Vaak combineert ze het wel met een beetje een onschuldige blik. Daardoor valt de verleidelijke outfit die ze aan heeft wel gelijk meer op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?