Foto: Influencer Juultje Tieleman zuigt zich helemaal vol in lekker badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie influencer Juultje Tieleman heeft een nieuwe foto geplaatst. Op de foto zuigt ze zich helemaal vol. 

Juultje Tieleman weet lippen goed te gebruiken

De prachtige influencer Juultje Tieleman heeft besloten weer een nieuw plaatje online te zetten. En deze is wel heel erg spannend geworden. De knappe blondine zit in uiterst uitdagende kleding, waarop je haar lichaam heel erg goed kan zien. Op de eerste foto kan je al zien hoe ze een waterflesje mee heeft. Maar die ligt dan nog gewoon naast haar. Op de tweede foto kan je de fles ook echt in actie zien. Klik dus vooral even op het pijltje rechts in de Instagram post. In de tweede foto zet Juultje namelijk haar lippen vol aan het werk. De knappe blondine begint namelijk erg te zuigen aan het flesje. En dat ziet er natuurlijk wel heel spannend uit. Het doet je namelijk meteen aan wat anders denken. De knappe influencer weet dat waarschijnlijk ook, maar maakt de foto alsnog om haar volgers tevreden te stellen.

Lees ook: Video: Beeldschone Juultje Tieleman lokt je de zee in

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman zit op het strand in verleidelijk wit zwempakje

Terwijl Juultje op het strand in de verte loopt te staren, kunnen haar volgers genieten van het mooie pakje wat ze voor hen heeft aangetrokken. De aantrekkelijke blondine heeft namelijk een zwempakje aangetrokken, volledig wit, dat haar lichaam perfect laat zien. Het pakje zit goed strak, waardoor alle mooie vrouwelijke vormen van de influencer goed uitkomen. De prachtige blondine is erg blij met haar nieuwe pakje en dat mag iedereen zien.

Juultje Tieleman heeft een nieuw verleidelijk jurkje

Het is wel duidelijk dat de knappe influencer erg weg is van het strand. Daar brengt ze dan ook de meeste van haar tijd door. De aantrekkelijke blondine kan dat natuurlijk niet doen in jeans en een hemdje. Ze moet wel even wat leuks aantrekken, want het strand is de perfecte plek om meer foto’s te maken. En dus deed Juultje haar nieuwe jurkje aan. Dat zag er wel heel erg fijn uit op de foto. Haar prachtige troeven waren goed in beeld en het zomerse jurkje maakt Juultje gelijk een stuk verleidelijker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Wat is Juultje Tieleman toch een mooie vrouw

Als de strand foto’s van Juultje Tieleman iets bewijzen, dan is het wel dat ze een ongelooflijk mooie vrouw is. De blondine wet met haar kiekjes namelijk al haar volgers te laten watertanden en dat is toch wel een bijzonder talent. De knappe blondine vindt het plaatsen van mooie foto’s van zichzelf erg leuk om te doen. Ze krijgt er altijd veel positieve reacties op terug. Juultje Tieleman zal dus nog wel even doorgaan met het plaatsen van leuke strandfoto’s van zichzelf. Daarmee maakt de knappe influencer namelijk al haar volgers erg gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.