Juultje Tieleman doet rits open en laat stukje van pluizige poes zien (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman showt iedereen onverwachts een deel van haar poes nadat ze haar rits iets te ver heeft opengemaakt!

Dit beeld is iets wat alle volgers van Juultje Tieleman nooit hadden verwacht! Opeens zien we namelijk de poes van Juultje verschijnen, we kunnen het zo namelijk perfect zien, omdat ze haar rits net iets te ver open doet!

Juultje Tieleman laat een stukje van haar poes zien

In een recente post op haar Instagram-account kunnen we zien dat Juultje in een bepaalde stemming was! Ze deelt namelijk uit het niets een foto, waarbij we kunnen zien dat ze een grijze oversized trui aanheeft met een denim broek. Ze heeft de rits van de trui ver genoeg naar beneden getrokken, zodat we haar lieve poes kunnen zien zitten! Die zit namelijk lekker warm bij Juultje in de trui. Daar heeft ze een hele leuke foto van gemaakt en geplaatst. We zien Juultje dus samen met haar lieve kitten Eduardo, die recent de familie Tieleman is binnengekomen. Zo kunnen we niet alleen van Juultje zelf genieten, maar ook van het lieve dier van de blondine. Wat een mooi beeld om te bekijken!

Kijk snel hieronder om zelf de leuke foto te bekijken van Juultje met haar poes Eduardo.

Juultje Tieleman doet rits open en laat stukje van poes zien

Meer zien van Juultje Tieleman doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Juultje Tieleman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral veel leuke foto’s van zichzelf en ook van de producten die ze verkoopt. Juultje weet als een van de bekendste influencers van Nederland wel hoe ze zichzelf moet laten zien aan het publiek. Juultje geeft je verder ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Zo plaatst ze dus over alle prachtige plekken die ze bezoekt zoals New York. Het is het dus zeker de moeite waard om even een kiekje te nemen op haar Instagramkanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!