Juultje Tieleman doet auditie Game of Thrones in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is weer eens gespot op een zeer spannende foto. In een uitdagende pakje wordt ze op de gevoelige plaat gelegd. In een uitdagende outfit met spannende laarsjes komt ze voor de dag. De foto’s deelt ze maar al te graag met haar volgers.

Hoewel de zon aardig schijnt de afgelopen dagen is Nederland niet bepaald warm te noemen. Daarom besloot Juultje Tieleman om een klus in Spanje aan te nemen om daar gefotografeerd te worden. Met een historisch gebouw als achtergrond neemt ze allemaal verleidelijke poses aan. Juultje doet er misschien goed aan de foto’s te bewaren, want dit kan zomaar goed castingmateriaal zijn voor de producenten van Game of Thrones.

Lees ook: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft
Juultje Tieleman aast op spin-off rol

Ze maakt er zelf nog een grapje over in haar Instagram post, maar het zou zomaar kunnen. Juultje Tieleman ziet zichzelf namelijk helemaal terug in Game of Thrones. En het klopt ook wel als je haar zo bekijkt. Met haar spannende, lichte outfit en de setting waar ze staat, had ze zo een verre nicht van Daenerys kunnen zijn. Al is Juutje stiekem natuurlijk net iets leuker dan The mother of dragons. 

Van Nederland naar Westeros

Gelukkig voor Juultje zijn er een hoop spin-off shows in de maak en hebben de makers eerder gewerkt met buitenlandse acteurs, waaronder Nederlanders, dus alles is mogelijk. Er is nog niet veel bekend over de nieuwe series, maar een van de spin-offs gaat over de familie Targaryan, en aan de foto’s te zien zou ze daar zomaar onderdeel van kunnen zijn.  Ze zou in ieder geval direct in Westeros thuis passen. Met uitzondering van haar erg spannende laarsjes dan. Die moet ze dan wel helaas thuis laten.

Een weekje er tussenuit

Plotseling was ze er even tussenuit en een paar dagen later was ze weer terug. Juultje kreeg even een mooie klus in Spanje voor haar neus. Dat had zo zijn voordelen, want een paar dagen in de Spaanse zon is natuurlijk niet verkeerd. Je moet je kansen tegenwoordig pakken waar je ze vindt. Daarom pakte Juultje maar snel haar koffers en ging ze op weg naar het zonnige Spanje.

Van korte duur

Een week later zou ze weer terugkomen. En zelfs tijdens het reizen weet Juultje zich extreem elegant op te stellen. Met haar mooiste bril op wacht ze geduldig op de vlucht. Even een grapje tussendoor: “nog twee glazen” en weer door. Helaas was haar reis van korte duur, maar daardoor kan iedereen in Nederland nu weer van haar genieten. Daarbij zal het met de huidige temperaturen niet lang meer duren voordat ze dit soort jurkjes ook in Nederland over straat kan gaan dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!