Juultje Tieleman deelt bizarre foto met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman heeft een nieuwe spannende foto online gedeeld waarin ze een wel heel erg spannend jasje aan heeft. 

De nieuwe foto van Juultje Tieleman is genoeg om iedereen helemaal wild te krijgen. De prachtige blondine heeft namelijk een jasje aangetrokken dat ze zo ver open doet, dat het eigenlijk niks meer verhuld. Maar zo ziet Juultje er natuurlijk nog steeds prachtig uit. Sterker nog, met deze look krijg je juist veel meer te zien van de goede kwaliteiten van Juultje haar . Het is een aanzicht waar je eigenlijk alleen maar van kan genieten.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman moet afkoelen na laatste aflevering House of the Dragon

Juultje Tieleman kan blauwe look goed hebben

In de video hierboven zie je dat Juultje in bijna alleen maar blauwe kleding gehuld gaat. En die kleding staat haar natuurlijk fantastisch. Door de koele blauwe kleding valt het warme en verlokkelijke van Juultje extra goed op. Een goede keuze dus om deze kleding aan te trekken. Wat waarschijnlijk een minder goede keuze is geweest, zijn haar inmiddels geblondeerde wenkbrauwen.

De geblondeerde wenkbrauwen van Juultje Tieleman

Onlangs heeft Juultje haar hele look veranderd. Ze heeft namelijk een drastische aanpassing gedaan aan haar . Juultje heeft ervoor gekozen om haar wenkbrauwen te blonderen. En dat ziet er toch wel heel erg anders uit op beeld. Juultje is zelf erg blij natuurlijk met haar nieuwe look, maar de meningen onder haar volgers zijn nog erg verdeeld. Of ze het nu mooi vinden of niet, daar komen ze met zijn allen niet bepaald uit. Wel blijft iedereen Juultje een knappe vrouw vinden, daar zal weinig ooit verandering in brengen.

Zeemeermin Juultje Tieleman kijkt verleidelijk op foto

Juultje Tieleman is natuurlijk erg goed in het maken van allerlei mooie foto’s. Ook deze keer is het raak met de aantrekkelijke blondine. Ze heeft een foto gemaakt, verkleed als zeemeermin. Waarschijnlijk komt Juultje net terug van een verkleedfeestje. Het is ten slotte Halloween. Met haar blonde lokken en prachtig was zeemeermin ook geen vreemde keuze. Net als de zeemeerminnen uit oude sprookjes weet Juultje je ook flink te betoveren. De knappe blondine heeft dus duidelijk het best passende kostuum uitgekozen. Nu alleen nog hopen dat ze veilig van A naar B komt met zo’n lange staart.
Maakt Juultje Tieleman de overstap?

Juultje Tieleman is natuurlijk bekend van het vloggen op YouTube, maar tegenwoordig doet de blondine nog veel meer. Zo staat ze regelmatig model en dat gaat haar prima af. Zou het niet tijd worden voor Juultje om meer uit haar carrière nog te slepen? Bijvoorbeeld een eigen programma op televisie of iets dergelijks. Juultje zou dat met haar charisma prima kunnen doen. Zij draagt met gemak een heel programma. Voorlopig hoeft het van Juultje nog niet zo. Maar het is ongetwijfeld iets waar de knappe blondine over nadenkt. Haar fans zouden het in ieder geval erg leuk vinden om op die manier meer van haar te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.