Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige, ze wordt in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Hoewel Jutta ervan houdt om in spotlights te staan, lijkt ze ook waarde te hechten aan het leven achter de schermen. De schaatsster en tevens wereldberoemde influencer staat voortdurend in de spotlights. Natuurlijk is dit grotendeels te danken aan haar vriend Jake Paul, maar ook als sportvrouw had ze al aardig een naam opgebouwd. Toch vergeet Jutta niet waar ze vandaan komt en probeert ze ook tijd vrij te maken voor haar familie. Haar broer woont momenteel in Italië, maar haar zussen en ouders wonen nog in Nederland. In haar vrije tijd probeert ze zo veel mogelijk tijd met hen door te brengen.

Jutta Leerdam verwent haar oudere zus Merel met een dagje shoppen

Jutta heeft twee zussen, een oudere zus Merel en een jongere zus Beaudine. Net als Jutta lijkt ook Merel het leven als influencer goed te bevallen. Merel is content creator en social media marketeer van beroep, dus weet zij haar Instagram handig in te zetten. In een story deelde de brunette met haar volgers dat ze samen met haar zus Jutta een dagje aan het shoppen is. De dames zitten in een hele grote wagen, die waarschijnlijk van Jutta is. Achter in de auto is nog een dame zichtbaar. De tweelingzus van Jutta? Nee zeker niet, het is toch echt de moeder van Jutta Leerdam. Je kan heel duidelijk zien waar Jutta Leerdam haar looks vandaan heeft. Toch lijkt Jutta ook weer erg veel op haar zussen Merel en Beaudine.

Jutta Leerdam

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

Naar alle verwachting zal Jutta haar familie hebben voorzien van wat mooie spullen. Althans, dat zou je toch mogen verwachten. Jutta heeft het alles behalve slecht voor elkaar. De schaatsster verdient een hoop geld, met zowel het schaatsen als het creëren van content. Vooral als influencer lijkt in een korte tijd enorm veel geld binnen te halen. Het vermogen van de schaatsster wordt geschat op zo’n 4,6 miljoen euro! En dat allemaal op 25-jarige leeftijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!