Jutta Leerdam verovert Instagram met foto van gigantische bolling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Jutta Leerdam zijn door het dolle: dit schaatspakje laat namelijk wel héél weinig aan de verbeelding over!

Van Jutta Leerdam zijn we onderhand wel wat gewend. Van schaatspakken tot outfits die je eigenlijk geen kleding mag noemen: de beeldige blondine doet ons hart wel vaker sneller kloppen. Maar dit recente kiekje gaat echt alles te boven. Jutta overtrof zichzelf namelijk met een mooi schaatspakje. Het lijkt wel op haar huid geschilderd zo strak!

Jutta Leerdam poseert in schaatspak

Als topschaatsster plaatst Jutta Leerdam wel vaker kiekjes in haar sportkleding. Dat kan ook niet anders, toch? De blondine vertoeft nou eenmaal het grootste deel van het jaar op het ijs en daar komen nou eenmaal dit soort pakjes bij kijken. Al maakt Jutta het met deze outfit wel heel bont. Want veel strakker dan dit wordt het namelijk niet! Zo kan je gewoon alles van Jutta zien! En daar is toch wel heel veel om van te genieten. Want dat Jutta lange dagen in de sportschool maakt valt echt meteen op. Niet dat je ons daar ook maar een heel klein beetje over hoort klagen. Het fotootje word je namelijk flink warm van.

Fans Jutta Leerdam door het dolle om Instagrampost

Want fans van Jutta Leerdam lijken het massaal te begeven. Logisch ook, met zo’n kiekje. Het kan namelijk haast niet anders dan dat je hart hier gevaarlijk snel van gaat kloppen! En dat niet alleen. Als we de comments namelijk mogen geloven hebben fans ook last van knikkende knieën en torenhoge bloeddruk. “Just fell to my knees in Wallmart”, reageert een zwijmelende fan. Al snappen wij natuurlijk volkomen dat je voor Jutta op je knieën gaat. Zo’n vrouw wil je natuurlijk absoluut niet mislopen! En daar lijken wij niet de enige in te zijn. Niet geschoten is altijd mis, toch?

Jutta Leerdam doet fans enorm plezier

Al krijgen fans van Jutta Leerdam de laatste tijd wel meer te verduren. Op een gegeven moment zijn de hartkloppingen te veel, toch? Nou, dan mag je Jutta bijna gaan ontvolgen. Want de schaatsster plaatst echt de ene na de andere parel! Jutta was aanwezig bij een grote show van een modemerk en trok daarvoor echt alles uit de kast. Het resultaat? Een outfit waar je U tegen zegt. Jutta zoekt namelijk echt alle grenzen op in een shirt dat nog nét een kledingstuk genoemd mag worden. Op een gegeven moment is het namelijk gewoon een haarband. Het stofje weet Jutta nog maar nét te bedekken. Het zou bijna verboden moeten zijn zó knap te zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!