Jutta Leerdam rent in mini- over strand met knappe zusjes Beaudine en Merel (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is op het strand in mini- met haar knappe zusjes en rent zo de koude zee in!

Schaatsster Jutta Leerdam is weer in Nederland en vermaakt zich dan ook erg goed. Met haar zusjes Beaudine en Merel is ze naar het strand gegaan, aangezien het de laatste dagen ook steeds mooi weer is. In hun , die echt bijna niks bedekken, zie je ze de zee in rennen en dat is natuurlijk een leuk beeld voor alle mannen. Nadat ze lang heeft moeten nadenken en een belangrijke beslissing heeft moeten maken, verdient ze het wel om even met haar familie in Nederland te zijn.

Klik hier om zelf de hele video te bekijken van de drie prachtige dames!

Jutta Leerdam

De grote beslissing van Jutta Leerdam

De laatste tijd ging alles rondom Jutta Leerdam over waar ze nou terecht ging komen met het schaatsen. Het leek er op een gegeven moment heel erg op dat ze een contract ging tekenen bij team IKO. Dit bleek inderdaad wel dichtbij te zijn, maar is uiteindelijk niet gebeurd. De blondine heeft toch besloten om een eigen pad te nemen. Ze wilt zelf gaan trainen voor de Olympische Spelen en ze weet dat dat een groot risico is. Maar ze zegt zelf dan ook: “High risk, high reward.” Jutta gaat in ieder geval de uitdaging aan en we zullen vanzelf gaan zien hoe dit zal aflopen! Veel mensen op Instagram vinden het een slechte keuze en geven de schuld vooral aan Jake Paul. Deze mensen denken alleen maar dat hij haar overal uitpraat en ze zelf geen keuzes maakt. Dat is volgens Jutta en Jake natuurlijk niet zo. Jutta Leerdam is sterk genoeg om zelf zulke belangrijke keuzes te maken!

Nog meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van het leven van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier updates van haar schaatscarrière, leuke vakantiekiekjes en beelden met haar vriend Jake Paul. Het is het zeker waard om het even te checken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...