Jutta Leerdam laat trofeeën zien op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is vol aan de training geslagen. En dat deelt ze graag op Instagram. Op haar nieuwste foto zijn haar mooiste trofeeën te zien. 

Jutta Leerdam heeft al drie belangrijke prijzen op haar naam staan in haar prille carrière: zo won ze de wereldtitel allround op het WK voor junioren, het NK sprint en samen met de Nederlandse ploeg werd ze wereldkampioen. Toch heeft ze nog twee veel belangrijkere trofeeën die ze maar al te graag laat zien op Instagram. In haar foamy model trainingspak rent ze de baan over. En dat ziet er eigenlijk best heel leuk uit. Jutta doet absoluut haar best om haar mooie kanten goed uit te laten komen tijdens haar training. En dat deelt ze natuurlijk graag met haar trouwe volgers.

Lees ook: Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto

Mooiste sportvrouw op Instagram

Jutta staat bekend als de mooiste schaatsster van Nederland. In 2019 werd ze daartoe officieel uitgeroepen. Niemand kon er meer om heen, Jutta is de allermooiste onder de vrouwelijke topsporters. En ze is daar heel trots op. Ze werkt hard aan haar , dus vindt ze het fijn als dat opvalt. Ze vindt het dan ook een hele eer om zo’n titel te mogen dragen. Het geheim van Jutta? Zoveel mogelijk schaatsen. Zodra het maar even kan gaat Jutta de baan op. En als ze niet op de schaatsbaan terecht kan, dan rent ze wel even een rondje.

Jutta zet haar trofeeën slim in op Instagram

Naast haar schaatscarrière heeft Jutta ook nog eens meer dan 100.000 volgers op Instagram. Dat maakt haar een regelrecht influencer. En dat zoveel mensen het leuk vinden om haar te volgen, dat vindt Jutta hartstikke leuk. Daarbij is het professioneel ook nog eens heel handig. Zo trekt ze niet alleen maar sponsoren aan via haar sportcarrière, maar ook via haar Instagram pagina. En daarvoor moet ze blijven uploaden. Want hoe meer Jutta upload, des te relevanter ze blijft voor sponsors. Jutta laat haar trofeeën dus enorm voor haar werken.

Jutta is de influencer van de toekomst

Jutta staat momenteel aan de absolute top van het sporters landschap en begint enorm door te breken in het influencers landschap. Ze is een echte influencer van de toekomst, die een succesvolle carrière weet te combineren met een baan als Instagram model. Jutta is absoluut een grandioos succes en er staat nog veel te gebeuren in de carrière van de mooiste sporter van Nederland. En als ze haar mooiste trofeeën goed blijft inzetten op Instagram, dan zal ze absoluut de grootste en meest invloedrijke BN’er van Nederland worden. En dat is goed nieuws, want op de Instagram pagina van Jutta Leerdam hoef je nooit verveeld te zijn. er is altijd wel wat leuks te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.