Jutta Leerdam laat haar beentjes bungelen tijdens diepgaande workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Jutta Leerdam zijn dolblij met deze close-up shots van haar stomende sportsessie! 

Jutta Leerdam slaat weer toe! De schaatskoningin wist haar volgers recent in één klap aan het watertanden te brengen met een heerlijk sportfilmpje. En met deze onthullende beelden weet ze zichzelf echt te overtreffen! Want dat Jutta hard gaat in de sportschool, dat is wel duidelijk. Met een figuur als haar kan het niet anders! Toch wist ze fans met dit verwarmende filmpje zeer prettig te verassen.

Jutta Leerdam laat fans smullen van achteren in niets verhullend sportbroekje

Zo pronkt Jutta Leerdam deze keer wel heel overduidelijk met haar lijf. Er blijkt zowaar niets aan de verbeelding over! Al hoor je ons absoluut niet klagen, natuurlijk. Van Jutta kunnen we nooit genoeg zien, toch? En dit filmpje voldoet helemaal aan al onze wensen, of we het nou wisten of niet. Want dat we zo zouden watertanden van een simpel sportfilmpje zag niemand aankomen! Behalve Jutta, natuurlijk. Want dit kan alleen maar strategisch gedaan zijn. Zo filmt Jutta zichzelf van achteren terwijl ze diep door de knieën gaat in een loeistrak sportbroekje. En dat is voor dit dunne stofje wellicht toch nét iets teveel gevraagd! Veel minder kan er namelijk niet aan de verbeelding overblijven. En dan kan je toch wel heel goed zien dat Jutta dagelijks in de sportschool staat. Ze is natuurlijk overal beeldschoon, maar zeker van achteren valt er veel te genieten!

Jutta Leerdam shockeert fans met intense sportsessie

Al valt onze mond niet eens alleen open van Jutta Leerdam zelf. Ook de sportsessie die ze laat zien weet fans flink te shockeren! Jutta pronkt namelijk met haar hard verdiende spierballen en laat zien hoe veel ze precies wel niet weet te tillen. En daar zal je toch echt van opkijken! De beeldschone blondine bewijst namelijk moeiteloos waarom ze één van de topatleten van het moment is. Daar valt echt geen seconde meer aan te twijfelen. Ze doet er zelfs een huppeltje bij! Met haar heupen vors naar voren gedrukt toont Jutta hoe makkelijk ze haar sportsessie bij weet te houden. Als je nog niet verliefd op Jutta was ben je dat nu gegarandeerd! Zo’n heerlijk kijkje achter de schermen kan natuurlijk geen andere resultaten hebben! Al zal vriendje Jake Paul ook iets anders opvallen.

Jutta Leerdam gooit haar benen omhoog voor Jake Paul

En dat is niet alleen omdat Jutta Leerdam in het volgende kiekje haar benen omhoog gooit! Al durven wij te garanderen dat hij daar ook flink van smult, natuurlijk. Wij kunnen onze ogen er in ieder geval moeilijk afhouden. Nee, met kleine glimlach weet Jutta haar vriendje heel ergens anders mee te plagen. Zo blijkt ze rustig zijn kledingkast leeg te stelen! Met bungelende beentjes pronkt Jutta trots met haar buit: haar paar witte sokken blijken gewoon van Jake te zijn. Nou is het voor zo’n heerlijk plaatje het natuurlijk waard om je sokken te missen. Wie zou daar nou over klagen? Al gaat het natuurlijk om het principe: je sokken moet je bewaken, blijkt maar weer. Fans genieten in ieder geval intens van het kijkje in hun relatie. En wij zijn benieuwd naar hoe Jake zal reageren!

Jutta Leerdam deelt kijkjes in privéleven op Instagram

Wie nog meer wil zien van Jutta Leerdam raden wij vooral aan haar Instagram eens af te gaan. De beeldschone atlete staat niets voor niets bekend als de Instagram-koningin! Zo weet Jutta keer op keer haar fans te betoveren met de pittigste plaatjes. En met flinke resultaten: de schaatsster heeft onderhand ruim 4 miljoen volgers! Jutta verwent haar trouwe fans dan ook regelmatig met kijkjes achter de schermen en ook haar relatie met Jake komt regelmatig onder een vergrootglas. Geloof ons maar, haar Instagram mag je echt niet missen!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.