Jutta Leerdam laat de flinke pluspunten van zus Beaudine zien (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft even een mooi moment met haar jongere zusje door kunnen brengen. En dat ziet er wel heel erg innig uit zo. 

Jutta Leerdam, de populaire schaatsster met meer dan 3 miljoen volgers op Instagram, heeft onlangs enkele opvallende foto’s gedeeld waarin ze samen met haar zus Beaudine poseert. De twee zusjes stralen in strakke pakjes voor de spiegel, en de foto’s laten zien hoe close en ondersteunend hun relatie is. Bekijk ze snel hier!

De stralende zusjes Leerdam

In de gedeelde foto’s poseren Jutta en Beaudine Leerdam voor de spiegel, gekleed in strakke sportoutfits die hun figuren benadrukken. Het is duidelijk dat ze genieten van elkaars gezelschap en trots zijn op elkaar. Ze lachen en hebben flink plezier tijdens hun spontane fotoshoot. Jutta en Beaudine hebben altijd een goede band gehad, en dat is te zien in de foto’s. Jutta en Beaudine laten elkaar stralen en geven elkaar de ruimte in de spotlight. Zie hier nog meer foto’s!

Beaudine’s opkomst op social media

Hoewel Jutta al een gevestigde naam is met miljoenen volgers, is haar zus Beaudine hard op weg om haar eigen stempel te drukken op social media. Beaudine heeft al duizenden volgers verzameld en haar populariteit blijft groeien. Met haar charme volgt ze snel in de voetsporen van haar oudere zus. Nog even en dan praten we niet meer over Jutta, maar heeft haar zusje de spotlight overgenomen. Aangezien ze zo goed met elkaar het kunnen vinden, zal dat waarschijnlijk niet tot spanningen leiden. De zusjes lijken elkaar door alles te steunen.

Meer zien van Jutta en Beaudine? Dat kan op Instagram

Op Instagram delen zowel Beaudine Leerdam als haar oudere zus Jutta Leerdam de leukste kiekjes uit hun leven. Als je dus meer van deze leuke dames wil zien, kan je dat daar absoluut doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!