Jutta Leerdam kronkelt over de vloer in nauwsluitend pakje; Jake Paul geniet intens (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft weer een nieuwe video online gezet en haar volgers smullen daar natuurlijk ontzettend van. Kijk maar mee!

Jutta Leerdam, de getalenteerde Nederlandse schaatsster, heeft onlangs een video gedeeld waarin ze haar volgers een kijkje geeft in haar intensieve trainingsroutine. Gekleed in een nauwsluitend sportpakje, laat Jutta zien hoe ze zich op de vloer in allerlei bochten wringt tijdens haar oefeningen. En natuurlijk is dat weer een ontzettend genot om naar te mogen kijken. Jutta zorgt ervoor dat haar fans echt wat te genieten hebben op die manier.

Jutta Leerdam spant zich enorm in voor haar fans

De video van Jutta Leerdam toont haar toewijding aan het schaatsen en haar streven om sterker en beter te worden. De oefeningen die Jutta doet, zien er dan ook indrukwekkend uit. De video kan je op het Instagramaccount van Jutta vinden, maar het staat wel op haar story dus je moet er snel bij zijn! Terwijl ze verschillende oefeningen uitvoert, wordt duidelijk dat ze hard werkt om haar in topvorm te houden. Haar fans moedigen haar dan ook hard aan om het beste van zichzelf te geven.

Ook Jake Paul moedigt Jutta erg graag aan

Jake Paul, de Amerikaanse bokser en YouTuber, en tevens Jutta’s vriend, reageerde enthousiast in de comments. Hij uitte zijn steun voor haar inspanningen en noemde haar een harde werker. Jake’s reactie laat maar weer zien hoe supportive de Amerikaanse bekendheid is naar zijn vriendin toe. Het koppel is nog steeds ontzettend verliefd op elkaar. Dat merk je wel aan de manier waarop ze elkaar toespreken op sociale media, maar ook aan de mooie foto’s die ze van en met elkaar delen.

Meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Als je meer wil zien van Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagram profiel van de schaatsster gaan. Daar staan namelijk nog veel meer foto’s van de leuke blondine. En dat kan je als fan van Jutta zeker wel waarderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!