Jutta Leerdam kleineert Fatima Moreira de Melo met vreemde opmerking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jutta Leerdam heeft weer (plat)voet op Nederlandse bodem gezet na een geweldige prestatie op de Olympische Spelen. Tijdens de huldiging van TeamNL spreekt Jutta haar interviewer Fatima Moreira de Melo op iets heel aparts aan waar die arme Fatima helemaal niets aan kan doen…

De reus Jutta en haar dwerg Fatima

Jutta Leerdam heeft onlangs een zilveren medaille binnengesleept op de 1000 meter en wij zijn ontzettend trots op haar. Bij thuiskomst stond meteen de huldiging op de planning in het Hilton Hotel locatie Amsterdam Schiphol. Wat een warm welkom had moeten zijn werd bruut verstoord door Fatima Moreira de Melo. Zij was ook van de partij. Niet omdat zij zelf deelnam aan de Olympische Winterspelen, maar omdat zij werkt voor RTL Boulevard. Ze interviewde Jutta over haar prestatie en dat werd een merkwaardig gesprek.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam is in de ban van deze glimmende Chinese paal

Jutta Leerdam zet Fatima volledig voor schut door haar te kleineren voor het oog van allerlei camera’s. Jutta is met haar 1.81 m een enorme vrouw, Fatima daarentegen is maar 1.60 m lang. Jutta maakt hier een opmerking over op de loper van de huldiging door te suggereren dat Fatima het best een paar stappen naar voren kan nemen zodat het lengteverschil niet al te groot is.

Karma komt Jutta Leerdam’s kant op

Fatima Moreira de Melo reageert hier op door aan te geven dat ze zelfs al hakken aan heeft getrokken omdat ze wist dat ze naast de lange Jutta Leerdam moest gaan staan. Jutta schrikt van deze reactie en had niet verwacht dat Fatima terug zou slaan met een opmerking. De kleine ex-hockeyster laat zich niet zomaar kleineren blijkt maar weer. De dames kunnen na de vervelende opmerkingen nog wel professioneel blijven en met elkaar lachen, maar beste vriendinnen zullen ze hoogstwaarschijnlijk niet worden.

Lees ook: Foto: kleine Fatima Moreira de Melo komt maar net boven desk RTL Boulevard uit

Olympische huldiging voor onze helden

Bij de Olympische huldiging in Amsterdam waren nog meer topsporters aanwezig. Onder andere Suzanne Schulting, Kjeld Nuis, Irene Schouten en als vreemde eend in de bijtel: Rico Verhoeven. Deze laatste kickbokser huldigde de sporters van TeamNL. Ook Domien Verschuren was met zijn team van Q-music aanwezig om van de huldiging een feest te maken. Na afloop van de huldiging konden de sporters eindelijk naar hun eigen thuis en hun geliefden weer zien, na een enorm gespannen en drukke tijd in Beijing.

De echte show-steler was Suzanne Schulting

Suzanne Schulting trok uiteindelijk alle aandacht naar zich toe. De 24-jarige, compleet afgetrainde, topsportster nam maar liefst 4(!) medailles mee naar huis. Twee gouden plakken, een zilveren en een bronzen hangt zij om haar nek tijdens de huldiging. Ze is enorm trots op haar prestaties op de 500, 1500 en 1000 meter shorttrack. Suzanne Schulting is daarnaast een van de jongste Nederlandse winnaars tijdens de Olympische Winterspelen. Op haar Instagram zijn veel foto’s in strakke schaatspakjes te vinden maar daarnaast is de Groningse Schulting ook niet vies van een zomers kiekje of een vrolijke selfie.
Lees ook: Suzanne Schulting laat zich vanuit spannende hoek in schaatspak filmen 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!