Fatima Moreira de Melo

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Fatima Moreira de Melo

Sportvrouw Fatima Moreira de Melo

Ze kan hockeyen, presenteren én ze is een pro in pokeren. De blondine met de niet uit te spreken achternaam is een alleskunner. Naja, een bijna-alleskunner. In zingen is ze dan weer niet zo heel denderend, als je het aan Chantal Janzen vraagt. Zo sprak mevrouw Janzen ooit de inmiddels beroemde woorden na afloop van het optreden van Fatima tijdens het Televizier Gala: ‘'Goh, wat kan ze toch hockeyen hè die meid!’'. Ja, dat was wel een tikje genânt voor Faat. Maar dat neemt niet weg dat we er allemaal (inclusief Fatima uiteindelijk) wel hard om hebben kunnen lachen.

Poker pro

Wie naar Fatima Moreiro de Melo kijkt, ziet haar niet snel aan voor een pro in pokeren. Niks blijkt echter minder waar. Deze dame heeft een serieuze pokerface! Fatima behoort tot de internationale pokertop en heeft al menig tafelgenoten hun geld afgetroggeld. En dat vinden wij vet! De blondine heeft vorig jaar zelfs ‘'pokerles’' gegeven aan de Amerikaanse Comedian Kevin Hart. Hoeveel Fatima tot nu toe precies heeft verdiend met haar pokercarrière is niet bekend, maar wij gokken dat ze er toch wel een paar héle dikke bakken voor kan aanschaffen. Totaal ‘'kuch’' géén jaloezie van deze kant dus!

Oud-hockeyster

Vóórdat Fatima een carrière in pokeren najoeg, maakte ze deel uit van het Nederlands hockeyelftal. En óók dat ging lekker. Zo heeft Fatima 8 (!) gouden medailles op zak, 4 zilveren én ook nog een bronzen. Aan al het moois komt echter vaak een eind, zo ook voor Fatima. In 2009 kondigde ze aan te stoppen als hockeyinternational.

Liefdesleven

Fatima heeft sinds 2007 een relatie met tenniscoach Raemon Sluiter, die tennistalenten als tennisster Kiki Bertens coacht. Volgens Fatima hebben de twee een stabiele relatie, ondanks het feit dat ze elkaar maar weinig zien. Door haar werk als professioneel pokeraar is Fatima namelijk vaak in Las Vegas. ‘'We hebben gewoon geaccepteerd dat het zo is, en we doen allebei werk dat we leuk vinden’' aldus Fatima.

Nieuws

Foto: Fatima Moreira de Melo laat ‘knopjes’ zien in vreemd sportpakje

Fatima Moreira de Melo is na al die jaren nog steeds flink van het sporten. Al doet ze dat wel in een vreemd pakje. 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat volgers smullen na verwen-sessie

Fatima Moreira de Melo heeft zich helemaal laten verwennen en deelt een foto van het knappe eindresultaat. 

Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit

Fatima Moreira de Melo is een echt multitalent als het op sporten aankomt. Van meppen met een hockeystick tot helemaal los gaan met een padelracket, Fatima kan het allemaal!

Video: Fatima Moreira de Melo verrast ex-topvoetballer met pikante vraag

Fatima Moreira de Melo mag tijdens haar werk voor RTL Boulevard de meest bijzondere mensen interviewen. Zo ook Robin van Persie. 

Foto: Fatima Moreira de Melo past strak badpakkie van Fajah Lourens

De knappe Fatima Moreira de Melo heeft een nieuw strak badpakkie gekocht en die is van niemand minder dan Fajah Lourens.

Foto: Fatima Moreira de Melo heeft tong op vreemde plek

Fatima Moreira de Melo heeft een ongelukje tijdens padel. De blauwe plek op voorhoofd versiert Fatima met een tongetje erop. 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich vertroetelen voor spiegel

Fatima Moreira de Melo hoeft gelukkig niet haar best te doen om mooi te zijn. Maar dat houdt haar niet tegen een beetje vertroeteld te worden. 

Foto: Fatima Moreira de Melo onthult ware aard van verdacht drankje bij RTL Boulevard

Fatima Moreira de Melo houdt het wel spannend in haar werk. Zo zit ze tijdens de opnames van RTL Boulevard aan een mysterieus drankje. 
Fatima Moreira de Melo

Profiel

Geboortedatum 4 juli 1978
Sterrenbeeld:  Kreeft
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Raemon Sluiter
Geboorteplaats: Rotterdam, Nederland
Beroep:  Zangeres, hockeyspeelster, professionele poker speelster, tv presentatrice
Instagram: Fatima zit op instagram onder de naam @fatimademelo

Foto's

Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo
Fatima Moreira de Melo