Foto: kleine Fatima Moreira de Melo komt maar net boven desk RTL Boulevard uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is maar een klein dametje. Meestal levert dat geen problemen op, maar soms wel. Zeker als ze niet boven de desk uit komt. 

Presentatrice Fatima Moreira de Melo is maar een klein dametje. En dat kan nog wel eens problemen opleveren. Helemaal als ze niet boven de desk van RTL Boulevard uit komt. Want hoe moet ze nou het programma presentere als ze net aan met haar hoofd boven de desk uit komt? Dat wordt toch wel een beetje lastig. Fatima moet dus creatief gaan nadenken om het programma toch goed te kunnen presenteren. Moet ze bijvoorbeeld elke uitzending hele hoge hakken of plateauzolen dragen? Of moeten ze gewoon standaard een trappetje achter de desk hebben staan zodat Fatima op gelijke hoogte staat met de andere presentators?

Lees ook: Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Fatima bewijst ‘klein maar fijn’ met beeldschone foto

Hoewel Fatima misschien aan de kleine kant is, helemaal als je haar naast het torenhoge desk van RTL Boulevard ziet, blijft ze natuurlijk een beeldschone vrouw. Van haar prachtige lichaam, tot haar lieve lach, Fatima heeft het allemaal. Haar goede figuur heeft ze nog te danken aan haar hockeydagen. Al die trainingen hebben ervoor gezorgd dat Fatima een bijzonder knap figuur heeft gekregen. Daarnaast heeft ze een van de meest lieve glimlachen van Nederland. Ook draagt Fatima altijd de leukste outfits, die haar nog net even een stukje knapper er uit laten zien. Het is dus maar mooi dat Fatima na haar hockey carrière niet in de vergetelheid is geraakt. Dat zou namelijk zonde zijn. De knappe presentatrice en voormalig topsporter is namelijk veel te leuk om niet op je beeldscherm te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...