Fatima Moreira de Melo buigt zich over pooltafel na zweterige padelwedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo heeft een nogal sportief leven, jaren na haar carrière in de topsport. Dat zorgt wel voor flink wat warmte.

Deze foto maakte Fatima Moreira de Melo na warm moment

De oud-sporter verdient inmiddels haar geld met model staan en het verkopen van eigen kleding en sieraden. En dat gaat haar eigenlijk ontzettend goed af. Als model mag ze vaak ontzettend leuke fotomomentjes doen, maar die komen niet altijd even goed uit. Zo was Fatima net klaar met zwetend haar best doen op de padelbaan, toen ze weer door moest voor een fotoserie. En daar stond ze helemaal ingetuned zich te buigen over een pooltafel. Wat kan de blondine toch ook veelzijdig zijn. Met haar foto bewijst Fatima maar weer dat je altijd tijd hebt voor sport, zelfs in een druk schema. Want ook nu zie je het niet aan de blondine af dat ze heeft gesport. En dat is wel zo fijn, want anders zou haar shoot natuurlijk een beetje mislukt zijn. Als Fatima tussen haar shoots nog de tijd vindt om te kunnen sporten, dan is dat voor iedereen mogelijk.

Fatima Moreira de Melo is nog ontzettend sportief

De blondine is misschien al een hele tijd geleden gestopt met hockey, maar dat betekent niet dat ze niet meer sportief is. Ze maakt in haar drukke schema toch wel een hoop tijd om te kunnen sporten. Wat ze dan het liefste doet is op de padelbaan staan. En daar is ze eigenlijk een partij goed in. Ze heeft zo laatst zelfs een toernooi gewonnen. Dat is natuurlijk wel bijzonder te noemen. Het blijkt maar weer dat Fatima Moreira de Melo goed is in elke sport die ze beoefend. Ze is in ieder geval niet gelimiteerd aan hockey. Trots deelt Fatima een foto na het toernooi. Hierna moest ze wel snel door naar de fotoshoot, maar dat ging gelukkig allemaal goed.

Behalve padel is Fatima ook heel goed in poker

Blijkbaar verzamelt Fatima Moreira de Melo de afgelopen jaren nieuwe hobby’s alsof het trading cards zijn. Want naast padel doet ze nu ook veel aan poker. En dat doet de blondine op professioneel niveau. De voormalig hockeyspeelster kan goed mee met de top van de pokerwereld. Blijkbaar kan Fatima heel erg goed een pokerface opzetten. Fatima deelt ook graag beelden van de toernooien waar ze aanwezig is. Zo kan je hier zien wat de blondine zo allemaal meemaakt op een gemiddelde dag bij een pokertoernooi.

Fatima Moreira de Melo vergeet fans gelukkig niet

De blondine vergeet haar fans in ieder geval niet met haar drukke leventje. Zo zorgt ze er altijd voor dat haar fans in ieder geval iets leuks hebben om naar te kunnen kijken. Ze blijft om de haverklap mooie foto’s plaatsen op haar Instagram account. En daar zijn de volgers van Fatima natuurlijk ontzettend blij mee. Die kunnen de kiekjes van de voormalig sporter wel erg waarderen. Zeker aangezien ze er altijd goed uit weet te zien op haar foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.