Kjeld Nuis

Kjeld Nuis

Profiel

Geboortedatum: 10 november 1989
Geboorteplaats: Leiden
Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Heerenveen
Relatie: Ja met Joy Beune
Kinderen: (zoon) Jax Nuis
Beroep: Schaatster
Instagram: De Instagram van Kjeld is @kjeldnuis

Foto's

Kjeld Nuis
Kjeld Nuis

Sportman Kjeld Nuis

Kjeld Nuis (Leiden, 10 november 1989) is een Nederlandse langebaanschaatser, vooral bekend om zijn prestaties op de korte en middellange afstanden. Hij begon zijn schaatscarrière bij de IJVL en maakte deel uit van Jong Oranje voordat hij in 2009 overstapte naar het team van coach Jac Orie. Nuis behaalde zijn eerste grote succes in 2010 met een bronzen medaille op de 1500 meter tijdens de wereldbekerfinale in Heerenveen. Hij heeft sindsdien meerdere nationale en internationale titels gewonnen, waaronder goud op de Olympische Spelen van 2018 en wereldrecords op de 1000 en 1500 meter. Naast zijn schaatscarrière heeft Nuis deelgenomen aan tv-programma's zoals "Het Jachtseizoen" van StukTV op SBS6.

Kjeld Nuis relatie, getrouwd en kinderen

Momenteel heeft Kjeld Nuis een relatie met Joy Beune, een professionele schaatsster bij Team IKO. Met zijn ex-vriendin Jill de Robles heeft hij een zoon, Jax Nuis. Hoewel ze gezamenlijk ouderschap delen, hebben ze geen vriendschappelijke relatie. Jill de Robles heeft in de media verklaard helemaal klaar te zijn met Kjeld Nuis, vanwege zijn vermeende ontrouw met Joy Beune. Nuis beweert echter dat hun relatie pas begon nadat hij en Jill uit elkaar gingen.

Kjeld Nuis schaats snelheid record

In 2022 verbrak Kjeld Nuis een nieuw wereldrecord door 103 km/u te schaatsen op natuurijs in het Noorse Savalen. Met de hulp van een Dakar Rally auto en een 'wind catcher', kon hij zijn olympische vaardigheden en conditie optimaal benutten. Volgens Nuis besefte hij tijdens de uitdaging niet volledig hoe moeilijk het was, maar realiseerde hij dit pas achteraf. 'Tijdens wedstrijden schaats je gemiddeld 60 km/u, dus dit was bijna twee keer zo snel,' aldus de Nederlandse topschaatser. Om het record te breken, moest hij zijn ritme verhogen en nog rechter schaatsen.

Nieuws

Joy Beune gunt volgers ultiem uitzicht met goedgevuld topje (foto’s!)

Joy Beune is lekker op vakantie en laat mannen genieten van het uitzicht met haar goed gevulde topje!

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest één keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Zien: De 5 lekkerste foto’s van schaatsster Joy Beune

Het is algemeen bekend dat Joy Beune één van de knapste schaatsters van Nederland is, maar in het schaatspak komt dat niet echt uit.

Foto: Beeldschone Joy Beune gaat op zoek naar piek in zeer kort jurkje

Joy Beune is al helemaal klaar voor Kerst. Ze hoeft alleen nog een piek op haar boom te zetten. Dat doet ze in een gevaarlijk kort jurkje!

Foto: Schaatser Kjeld Nuis begluurt collega Femke Kok tijdens workout

Kjeld Nuis werd eerder al beschuldigd voor vreemdgaan met Femke Kok. Hij heeft haar duidelijk nog niet uit z'n hoofd gezet!

Video: Suzanne Schulting trekt zich suf in sportbroekje

Om topfit te blijven is Suzanne Schulting bezig met een hete bezigheid. Voor deze bezigheid moet Suzanne wel enorm hard trekken.

Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster

Joy Beune staat bekend als één van de mooiste vrouwen uit ons land. Toch kiest Kjeld Nuis ervoor om vreemd te gaan met een andere schaatster..

Foto: Zo ziet beeldschone Joy Beune eruit tijdens intiem avondje

Joy Beune maakt zich klaar voor een 'date night'. De blondine deelt pikante kiekjes van haar outfit voor de avond..