Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.

Fatima Moreira de Melo maakt minder charmante foto

De knappe oud-hockeyster is nog steeds erg bezig met fitness. Daarom heeft ze ook nog steeds zo’n geweldig . Dat komt van al het sporten natuurlijk. Tegenwoordig doet Fatima dat niet meer op hoog niveau, maar eerder gewoon om haarzelf in vorm te houden. En dat lukt best wel goed. De knappe blondine heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Alleen zie je dat wat minder op de foto hieronder. Die is net even wat minder charmant. Fatim ligt op haar rug nog uit te rusten van een potje padel en besluit om even lekker oncharmant te gaan liggen. Met haar benen wijd laat ze zichzelf aan de hele wereld zien. Het is nou niet gelijk de beste foto die de presentatrice ooit gemakt heeft. Wat denk jij, kan dit of is het echt niet gepast van de knappe presentatrice?

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat ‘knopjes’ zien in vreemd sportpakje

Fatima Moreira de Melo en haar strakke sportbroekjes

Natuurlijk kan Fatima niet sporten in haar lange broek. Daar moet ze wel even een kort sportbroekje voor aantrekken. En daardoor zie je weer gelijk een hoop van het van deze knappe dame. Dat is ook helemaal niet erg. Fatima vindt het wel fijn dat ze een beetje zichzelf kan laten zien in de camera. Nu is Fatima in een kort broekje altijd een goed idee. Kijk maar naar de volgende foto, daar staat Fatima met twee bekende vriendinnen te poseren terwijl ze zich klaarmaken op een potje beach volleybal. Ook daar heeft de knappe presentatrice een heerlijk kort broekje aan. De korte broekjes komen het van Fatima Moreira de Melo echt ten goede. De oud-hockeyster ziet er namelijk altijd geweldig uit in zo’n strak kledingstuk. Gelukkig weet ze dat ook en deelt ze graag foto’s van zichzelf in die broekjes.
Fatima is nog steeds enorm van het sporten

De aantrekkelijke presentatrice staat het grootste deel van haar dag nu binnen achter een bureau te presenteren. Vandaar dat ze het ook zo ontzettend fijn vindt om lekker naar buiten te mogen om te kunnen sporten. Het is voor Fatima ook gelijk een stukje ontspanning. En die heeft ze wel nodig met haar drukke werk. Naast presenteren staat Fatima ook nog eens als model op de foto. Ook daar is het belangrijk dat ze ervoor zorgt dat haar er goed blijft uitzien. Sporten helpt daar enorm bij. Daarom is Fatima ook zoveel buiten te vinden. En al die mooie sport momentjes deelt ze natuurlijk graag met haar volgers. Die kunnen daar namelijk enorm van genieten weet Fatima. En gelukkig is de knappe presentatrice de moeilijkste niet en deelt ze maar al te graag haar verleidelijke met de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...