RTL Boulevard

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > RTL Boulevard

TV-programma RTL Boulevard

RTL Boulevard is één van de langstlopende tv-programma’s van Nederland. Het showbizprogramma werd voor het eerst uitgezonden in 2001, en is sindsdien voortdurend in verschillende formats op tv geweest. Tot eind 2021 werden de uitzendingen live gemaakt vanaf het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Vanwege dreiging rondom de moord op Peter R. de Vries, die regelmatig als crime-deskundige aanschoof bij RTL Boulevard, werd het programma verplaatst naar een beveiligde locatie op het mediapark in Hilversum. 

Showbizz nieuws bij RTL Boulevard 

Sinds jaar en dag krijgt de Nederlandse televisiekijker dagelijks het meest recente showbizznieuws via RTL Boulevard. Het programma begon in een kleine setting met vaste presentatoren Beau van Erven Dorens en roddelkoning Albert Verlinde. Door de jaren heen is de setting en het team presentatoren steeds veranderd, maar de formule bleef altijd hetzelfde: de nieuwste roddels uit de Nederlandse en internationale entertainment in hapklare vorm aan de kijker presenteren. Tegenwoordig bestaat de cast van RTL Boulevard uit een grote groep presentatoren en deskundigen. 

RTL Boulevard presentatoren en deskundigen 

RTL Boulevard heeft een enorme groep presentatoren, experts en deskundigen die vanuit de studio of via telefoonverbinding duiding kunnen geven aan het laatste showbizznieuws. Er wordt tegenwoordig gewerkt met een viertal vaste presentatoren die elkaar gedurende de week afwisselen: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland en Eddy Zoëy. Zij worden bijgestaan door een groot aantal co-hosts en deskundigen die letterlijk aanschuiven tijdens RTL Boulevard. Zij zitten aan de zijkant in stoelen, en worden desgewenst gevraagd om het nieuws dat binnen hun expertise valt te duiden. Zo neemt bijvoorbeeld voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo plaats als deskundige zodra er sportnieuws te bespreken valt. Modenieuws wordt besproken door Nikkie Plessen, terwijl Miljuschka Witzenhausen aanschuift als er iets over eten of gezondheid te vertellen is. 

Moord op Peter R. de Vries

In de zomer van 2021 werd er vlak na de uitzending van RTL Boulevard een aanslag gepleegd op misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij werd neergeschoten in het centrum van Amsterdam terwijl hij van de studio op het Leidseplein richting zijn auto liep. De Vries overleed later aan zijn verwondingen. De moordaanslag had een enorme impact op de mediawereld, in het speciaal RTL Boulevard omdat Peter R. de Vries daar vaste deskundige was op het gebied van misdaad. Boulevard zond een aantal specials uit om hun gewaardeerde collega te eren. Uit voorzorg werd de locatie van RTL Boulevard, dat al jaren live vanuit hartje Amsterdam werd uitgezonden, voor onbepaalde tijd verplaatst naar een veilige locatie in Hilversum. 

Nieuws

Video: Suzanne Schulting vertelt hoe eerste ontmoeting met vriend eindigde in hotel

De knappe Suzanne Schulting is hartstikke verliefd op haar vriend en ze deelt eindelijk het verhaal over hun wel hele spannende ontmoeting in de auto..

Foto: Nikkie Plessen toont extreem pikante outfit tijdens RTL Boulevard

Nikkie Plessen was onlangs weer te gast bij RTL Boulevard. Hier toonde de blondine haar meest pikante outfit ooit..

Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Het is geen makkelijke dag voor Nikkie Plessen. De blondine heeft zichzelf in een veel te strakke broek gehesen en komt er niet meer uit...

Foto: Bridget Maasland laat zich van meest lenige kant zien

Bridget Maasland deelt een opvallende fotoreeks via Instagram. De blondine laat zichzelf van haar meest lenige kant zien..

Wow: Bridget Maasland deelt zeldzame video uit privé collectie

Bridget Maasland laat volgers versteld staan met een vergeten video. Herken jij de blondine nog terug?

Foto: Nikkie Plessen laat lijf zien in strakste pakje ooit

Nikkie Plessen deelt op de valreep nog een stel kerst-achtige kiekjes via Instagram. De blondine sloot deze feestelijke periode af in een strak jurkje waar je ú tegen zegt!

Video: Bridget Maasland biedt zichzelf aan bij vreemde mannen

Bridget Maasland was onlangs te gast bij Ruud de Wild. Hier biechtte ze op nog wel een keer te willen trouwen, en gooit ze zichzelf zelfs in de aanbieding..

Foto: Marieke Elsinga heeft niet door dat blouse enorm open hangt

Marieke Elsinga deelt een nietsvermoedende foto via Instagram. De blouse van de presentatrice wordt zomaar open gescheurd..
RTL Boulevard

Profiel

Eerste uitzending: 2001 
Presentatoren: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland, Eddy Zoëy 
Zender: RTL 4 

Foto's

RTL Boulevard
RTL Boulevard
RTL Boulevard