RTL Boulevard

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > RTL Boulevard

TV-programma RTL Boulevard

RTL Boulevard is één van de langstlopende tv-programma’s van Nederland. Het showbizprogramma werd voor het eerst uitgezonden in 2001, en is sindsdien voortdurend in verschillende formats op tv geweest. Tot eind 2021 werden de uitzendingen live gemaakt vanaf het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Vanwege dreiging rondom de moord op Peter R. de Vries, die regelmatig als crime-deskundige aanschoof bij RTL Boulevard, werd het programma verplaatst naar een beveiligde locatie op het mediapark in Hilversum. 

Showbizz nieuws bij RTL Boulevard 

Sinds jaar en dag krijgt de Nederlandse televisiekijker dagelijks het meest recente showbizznieuws via RTL Boulevard. Het programma begon in een kleine setting met vaste presentatoren Beau van Erven Dorens en roddelkoning Albert Verlinde. Door de jaren heen is de setting en het team presentatoren steeds veranderd, maar de formule bleef altijd hetzelfde: de nieuwste roddels uit de Nederlandse en internationale entertainment in hapklare vorm aan de kijker presenteren. Tegenwoordig bestaat de cast van RTL Boulevard uit een grote groep presentatoren en deskundigen. 

RTL Boulevard presentatoren en deskundigen 

RTL Boulevard heeft een enorme groep presentatoren, experts en deskundigen die vanuit de studio of via telefoonverbinding duiding kunnen geven aan het laatste showbizznieuws. Er wordt tegenwoordig gewerkt met een viertal vaste presentatoren die elkaar gedurende de week afwisselen: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland en Eddy Zoëy. Zij worden bijgestaan door een groot aantal co-hosts en deskundigen die letterlijk aanschuiven tijdens RTL Boulevard. Zij zitten aan de zijkant in stoelen, en worden desgewenst gevraagd om het nieuws dat binnen hun expertise valt te duiden. Zo neemt bijvoorbeeld voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo plaats als deskundige zodra er sportnieuws te bespreken valt. Modenieuws wordt besproken door Nikkie Plessen, terwijl Miljuschka Witzenhausen aanschuift als er iets over eten of gezondheid te vertellen is. 

Moord op Peter R. de Vries

In de zomer van 2021 werd er vlak na de uitzending van RTL Boulevard een aanslag gepleegd op misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij werd neergeschoten in het centrum van Amsterdam terwijl hij van de studio op het Leidseplein richting zijn auto liep. De Vries overleed later aan zijn verwondingen. De moordaanslag had een enorme impact op de mediawereld, in het speciaal RTL Boulevard omdat Peter R. de Vries daar vaste deskundige was op het gebied van misdaad. Boulevard zond een aantal specials uit om hun gewaardeerde collega te eren. Uit voorzorg werd de locatie van RTL Boulevard, dat al jaren live vanuit hartje Amsterdam werd uitgezonden, voor onbepaalde tijd verplaatst naar een veilige locatie in Hilversum. 

Nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Fatima Moreira de Melo laat zich aan lippen trekken in angstaanjagende video

Fatima Moreira de Melo deelt een angstaanjagende video via Instagram. De blondine laat zich hardhandig behandelen..

Foto: Bridget Maasland geniet intens van dit kleine rode staafje

Bridget Maasland deelt een opvallende foto via Instagram. Wat is het mysterieuze verhaal achter dit rode staafje?

Foto: Luchtig geklede Marieke Elsinga beweegt heupen in spiegel

Marieke Elsinga deelt een opvallende video. De presentatrice is soepel met d'r heupen in de weer, terwijl ze een heel luchtig pakje draagt..

Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Marieke Elsinga begint inmiddels een aardig zwangerschapsbuikje te krijgen. En dat moet ze natuurlijk even vergelijken met haar knappe collega Vivienne van den Assem. 

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Dave Roelvink wordt geterroriseerd door schijtende reiger

Dave Roelvink sloot een vriendschap met een reiger. Nu het beest zijn balkon smerig maakt is Dave er toch wel flink klaar mee. Daarom schakelt hij professionele hulp in om het beest weg te jagen..

Miljuschka Witzenhausen verbouwt haar gezicht op knotsgekke foto

Miljuschka Witzenhausen deelt wel een heel shockerende foto. Heeft de presentatrice haar gezicht laten verbouwen?
RTL Boulevard

Profiel

Eerste uitzending: 2001 
Presentatoren: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland, Eddy Zoëy 
Zender: RTL 4 

Foto's

RTL Boulevard
RTL Boulevard
RTL Boulevard