RTL Boulevard

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > RTL Boulevard

TV-programma RTL Boulevard

RTL Boulevard is één van de langstlopende tv-programma’s van Nederland. Het showbizprogramma werd voor het eerst uitgezonden in 2001, en is sindsdien voortdurend in verschillende formats op tv geweest. Tot eind 2021 werden de uitzendingen live gemaakt vanaf het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Vanwege dreiging rondom de moord op Peter R. de Vries, die regelmatig als crime-deskundige aanschoof bij RTL Boulevard, werd het programma verplaatst naar een beveiligde locatie op het mediapark in Hilversum. 

Showbizz nieuws bij RTL Boulevard 

Sinds jaar en dag krijgt de Nederlandse televisiekijker dagelijks het meest recente showbizznieuws via RTL Boulevard. Het programma begon in een kleine setting met vaste presentatoren Beau van Erven Dorens en roddelkoning Albert Verlinde. Door de jaren heen is de setting en het team presentatoren steeds veranderd, maar de formule bleef altijd hetzelfde: de nieuwste roddels uit de Nederlandse en internationale entertainment in hapklare vorm aan de kijker presenteren. Tegenwoordig bestaat de cast van RTL Boulevard uit een grote groep presentatoren en deskundigen. 

RTL Boulevard presentatoren en deskundigen 

RTL Boulevard heeft een enorme groep presentatoren, experts en deskundigen die vanuit de studio of via telefoonverbinding duiding kunnen geven aan het laatste showbizznieuws. Er wordt tegenwoordig gewerkt met een viertal vaste presentatoren die elkaar gedurende de week afwisselen: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland en Eddy Zoëy. Zij worden bijgestaan door een groot aantal co-hosts en deskundigen die letterlijk aanschuiven tijdens RTL Boulevard. Zij zitten aan de zijkant in stoelen, en worden desgewenst gevraagd om het nieuws dat binnen hun expertise valt te duiden. Zo neemt bijvoorbeeld voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo plaats als deskundige zodra er sportnieuws te bespreken valt. Modenieuws wordt besproken door Nikkie Plessen, terwijl Miljuschka Witzenhausen aanschuift als er iets over eten of gezondheid te vertellen is. 

Moord op Peter R. de Vries

In de zomer van 2021 werd er vlak na de uitzending van RTL Boulevard een aanslag gepleegd op misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij werd neergeschoten in het centrum van Amsterdam terwijl hij van de studio op het Leidseplein richting zijn auto liep. De Vries overleed later aan zijn verwondingen. De moordaanslag had een enorme impact op de mediawereld, in het speciaal RTL Boulevard omdat Peter R. de Vries daar vaste deskundige was op het gebied van misdaad. Boulevard zond een aantal specials uit om hun gewaardeerde collega te eren. Uit voorzorg werd de locatie van RTL Boulevard, dat al jaren live vanuit hartje Amsterdam werd uitgezonden, voor onbepaalde tijd verplaatst naar een veilige locatie in Hilversum. 

Nieuws

Foto: Dave Roelvink wordt geterroriseerd door schijtende reiger

Dave Roelvink sloot een vriendschap met een reiger. Nu het beest zijn balkon smerig maakt is Dave er toch wel flink klaar mee. Daarom schakelt hij professionele hulp in om het beest weg te jagen..

Miljuschka Witzenhausen verbouwt haar gezicht op knotsgekke foto

Miljuschka Witzenhausen deelt wel een heel shockerende foto. Heeft de presentatrice haar gezicht laten verbouwen?

Foto: Beeldschone Nikkie Plessen ligt languit in de zon

Nikkie Plessen geniet tijdens de warme dagen. En dat doet ze door even heerlijk niks te doen en languit te liggen. 

Foto: Zwaar teleurgestelde Bridget Maasland ramt frustraties van zich af

Bridget Maasland kreeg een flinke domper te verwerken, dus liet ze meteen haar vuisten spreken!

Foto: Bridget Maasland laat zich bevriezen voor ideaal lichaam

Bridget Maasland heeft een hele gezonde levensstijl. Toch gaan de hardnekkige laatste vetjes maar niet weg. Elke keer gaat Bridget weer een stapje verder om haar ideaalbeeld te krijgen. Nu gaat de blondine zelfs zover dat ze haar buik laat bevriezen!

Bridget Maasland laat volgers watertanden met deze zomerse foto

Bridget Maasland is een echt type vrouw voor de zomer. Die moet je niet binnenhouden, maar lekker laten gaan. Bridget past perfect bij lange avonden en zonnestralen. Niet alleen door haar vrolijke, enthousiaste karakter, er zijn meer redenen….

Foto: Beeldschone Bridget Maasland deelt kusjes uit

Bridget Maasland deelde onlangs via Instagram een wel heel opvallend kiekje. De blonde presentatrice deelde kusjes uit!

Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Fatima Moreira de Melo geeft via Instagram een gewaagde modeshow. Waarvoor poseert de blondine nu weer?
RTL Boulevard

Profiel

Eerste uitzending: 2001 
Presentatoren: Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland, Eddy Zoëy 
Zender: RTL 4 

Foto's

RTL Boulevard
RTL Boulevard
RTL Boulevard