Foto: Jutta Leerdam is in de ban van deze glimmende Chinese paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam kijkt haar ogen uit in China. Alles is nieuw en mooi. In haar verhaal op Instagram besteed ze extra veel aandacht aan een grote glimmende paal. 

Schaatsster Jutta Leerdam is momenteel helemaal in de ban van China. Haar trip zal niet zo lang meer duren, dus kijkt ze ondertussen haar ogen uit. Alles wat ze ziet moet ze vastleggen. Want Jutta weet niet wanneer de volgende keer is dat ze in dit mooie land aanwezig is. Dus maakt ze als een echte toerist overal foto’s en video’s van. In het bijzonder van deze grote glimmende paal. Die trok meteen Jutta haar aandacht.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto

Jutta rijdt een rondje om de paal beter op de foto te zetten

Om haar mooie glimmende paal beter te kunnen aanschouwen besluit Jutta om een rondje te rijden door de stad heen. Zo kan ze haar nieuwe fascinatie gelijk vanuit alle hoeken op de foto zetten. Op die manier heeft Jutta altijd een mooi aandenken aan haar tijd in China, en in het bijzonder aan haar grote glimmende paal.

Naast haar uitstapjes moet Jutta ook nog keihard trainen

Tussen Jutta haar uitstapjes door moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Jutta haalt niet zomaar die gouden medailles binnen, daar moet wel wat voor gebeuren. Dus besluit Jutta dat het tijd is om weer even de sportschool op te zoeken. Daar geeft Jutta nog even alles wat ze heeft zodat ze nog een laatste keer kan vlammen op de Olympische Spelen voordat haar Chinese avontuur er weer op zit. En dat doet ze natuurlijk in haar strakke pakje. Want hoe moet Jutta zichzelf anders voorbereiden? Daarbij is dat ook stukken leuker voor haar volgers, die hebben dan gelijk iets moois om naar te kijken. En dat vindt Jutta ook erg belangrijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!