Jutta Leerdam deelt innig dansfilmpje met ’tweelingzus’ Beaudine Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is natuurlijk een bijzondere dame om te zien, maar wist je dat haar zusje Beaudine opeens hetzelfde eruit ziet?

De zusjes Leerdam lijken als twee druppels water op elkaar

Blijkbaar heeft Jutta een erg positief effect op haar zusje, want die wil opeens enorm op haar oudere zus lijken. Beaudine Leerdam, het jongere zusje van Jutta, begint zich in het filmpje hieronder opeens hetzelfde te kleden en gedragen als haar oudere zus. En daardoor lijkt het net alsof de twee meiden een tweeling vormen. Jutta is natuurlijk erg trots op haar zusje. Die vindt het alleen maar erg grappig dat haar zusje steeds meer op haar begint te lijken. Nog even en ze worden straks door elkaar gehaal op straat. Kijk de video maar, je kunt ze zo inderdaad moeilijk uit elkaar halen!

Zou Jake Paul nog een jonger neefje over hebben voor Beaudine?

Halloween is natuurlijk net geweest, maar volgend jaar zou Beaudine gewoon verkleed kunnen gaan als haar oudere zus. Om die look helemaal af te maken, zou Jake Paul natuurlijk eigenlijk even een jonger neefje moeten vragen om hem te spelen voor Halloween. Dan kan je namelijk het plaatje helemaal af maken. Dat zou mensen waarschijnlijk wel te veel verwarren. Dan denkt iedereen straks dat ze een bril nodig hebben, aangezien ze dan enorm dubbel zien. Dat moet natuurlijk ook weer niet de bedoeling zijn. Al zou dat wel grappig overkomen op de foto.

Jutta Leerdam en zusje Beaudine Leerdam hebben enorm goede band

De zusjes kunnen het echt heel erg goed met elkaar vinden. Jutta is misschien niet zo veel meer thuis, maar als ze daar dan wel is, dan is het feest. Beaudine en Jutta zijn dan vier handen op één buik. Ze weten de grootste lol met elkaar te beleven. Zo maken ze geregeld TikTok filmpjes met elkaar en weten ze zoals zussen dat doen flink lange gesprekken met elkaar te hebben en enorm met elkaar te kunnen lachen. In alles zie je hun diepe band terug. Op elke foto van de zusjes kan je zien hoe erg ze van elkaar houden. Dat is een band die je niet kapot kan krijgen op elk mogelijke manier.

Zusje Beaudine kan aan Jutta al goed zien hoe ze later zal zijn

Aangezien de zusjes zoveel op elkaar lijken, kan Beaudine aan Jutta al heel erg goed zien, hoe ze er zelf later uit zal zien. Dat is goed nieuws voor Beaudine, die Jutta als een soort levende Barbiepop kan gebruiken. Ze kan precies zien wat qua looks wel en niet werk, zodat ze dat zelf kan kopiëren. Dat zie je ook terug in het filmpje. De look die Jutta heeft, zie je wel eens vaker bij haar terug. Maar voor BEaudine is de kleding nieuwe. Die heeft jaren gekeken hoe het staat bij Jutta en is tot de conclusie gekomen dat het haar ook goed moet staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!