Jutta Leerdam heeft overduidelijk last van haar veel te strakke schaatspakje (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De schaatsster Jutta Leerdam weet wel hoe ze haar volgers het beste kan bekoren. Daar heeft ze dan wel een mooi schaatspakje voor nodig. 

Jutta Leerdam laat volgers met verbazing kijken

De blondine is erg goed in het maken van foto’s en video’s. Als Jutta niet op het ijs staat, dan is ze wel bezig met het maken van leuke beelden voor op haar social media kanalen. Ze is bijna meer een influencer dan een schaatsster deze dagen. Maar Jutta moet je op het ijs nog steeds niet onderschatten. Maar de blondine weet dus in ieder geval als geen ander hoe je een foto moet maken. En dat doet ze dan ook regelmatig. En dat zijn dan wel foto’s waar haar volgers enorm van smullen. Die staan met verbazing te kijken, terwijl Jutta Leerdam haar mooie vormen op beeld vastlegt en deelt met al haar fans online. Misschien dat er nog wel een dag komt dat Jutta overstapt en het schaatsen volledig achter zich laat. Beelden schieten is ze namelijk zo ontzettend goed in. Het zou zonde zijn om er helemaal niks mee te doen. Bekijk in ieder geval de nieuwste video van Jutta!

Jutta Leerdam heeft een ontzettend mooie vorm

De schaatsster weet met haar video wel weer flink de boel op stelten te zetten. Maar dat is ook niet zo heel erg moeilijk als je zo’n pakje draagt. De blondine kan met haar geweldige vormen ook niet heel veel mis doen. Als je er zo uit ziet als Jutta Leerdam, dan is er altijd wel iemand die je video wilt bekijken. En daarmee zorgt Jutta Leerdam er altijd voor dat er iets leuks online staat. Want ze heeft niet zo heel veel zin om de fans die zitten te wachten op een mooie foto teleur te stellen. Die kunnen natuurlijk niet wachten om meer te zien van de prachtige schaatsster. Jutta vindt het dan ook niet heel erg om mooie beelden te maken voor hen. Daar staat ze ontzettend voor open.

Wat vindt vriendje Jake Paul van video’s van Jutta Leerdam?

Jutta heeft nu al enige tijd een relatie met de Amerikaanse YouTuber Jake Paul. En die lijkt het allemaal prachtig te vinden wat zijn vriendin online doet. De bokser en YouTuber weet als geen ander hoe de online wereld in elkaar steekt en hij lijkt dan ook weinig moeite te hebben met de online carrière van zijn vriendin. Jutta mag en kan dus plaatsen wat ze wil en daar zijn haar volgers in ieder geval erg blij mee. Die kunnen op die manier genieten van de prachtige pakjes die Jutta met hen deelt. En in dit geval is dat een schaatspakje, maar ook andere pakjes komen geregeld voorbij. Neem bijvoorbeeld deze foto van de schaatsster. Daarin draagt ze weer heel wat anders en laat ze een veel meer mysterieuze kant van zichzelf zien. En dat bevalt best wel goed bij haar volgers. Al zijn die sowieso wel blij met alles wat Jutta op het internet zet tegenwoordig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!