Jutta Leerdam heeft haar mond vol op foto in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft normaal altijd wel haar woordje klaar, maar op deze foto heeft ze toch echt haar mond vol. 

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam is zeker niet op haar mondje gevallen. Ze weet wat ze wil en ze weet al helemaal hoe ze het moet krijgen. De knappe blondine aarzelt dus niet en haalt uit het leven wat ze eruit wilt halen. Ze staat dus zelden met haar mond vol tanden. Deze keer is dat alleen net even anders. En de reden wordt op onderstaande foto gelijk duidelijk. Jutta is namelijk bezig met het poetsen van haar tanden. Ook dat is niet onbelangrijk. Ze weet haar volgers gelukkig nog wel een goede morgen te wensen. Je kan zeggen van Jutta wat je wil, maar ze is goed opgevoed. Jutta neemt haar volgers mee op haar ochtendritueel.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam geniet van de zon in oogverblindend pakje

De knappe blondine Jutta Leerdam neemt mensen mee in ochtendritueel

Elke sporter zal beamen dat er een aantal dingen zeer belangrijk zijn voor succes. Goed slapen, de juiste dingen eten en voldoende training zijn daar absoluut onderdeel van. Maar een geode routine is een ander belangrijk aspect van het leven van een sporter. Omdat ze vaak zo’n streng leven leiden, houden ze er een strikt schema op na om te zorgen dat ze het allemaal vol houden. op dezelfde momenten dezelfde dingen doen, dag in, dag uit. Jutta Leerdam is zeker geen uitzondering op die regel. Ze neemt haar volgers dan ook even mee tijdens haar ochtendritueel. Dat begint voor Jutta met het poetsen van haar tanden. Dat is zeer belangrijk, zo houdt ze haar tanden mooi wit voor op de foto. Daar maakt Jutta er nogal veel van.

Jutta Leerdam is een vrouw van routine

Het ochtendritueel stopt daar echter niet. Jutta vult haar dagen altijd met trainen, trainen en nog eens trainen. Soms dan is er ruimte in haar drukke schema voor een kleine fotoshoot. Maar Jutta moet wel haar conditie bijhouden. Routine is daarin belangrijk. Maar een fitness routine is niet de enige routine die Jutta erop nahoudt. Zo is ze ook van het regelmatig plaatsen van mooie foto’s. En dat gaat Jutta ook makkelijk af. Het geheim lijkt hetzelfde te zijn als met sporten. gewoon voldoende oefenen en uit proberen, totdat je uiteindelijk weet hoe je de mooiste en meest verleidelijke foto’s van jezelf weet te maken.
Jutta Leerdam maakt deze prachtige foto van zichzelf

Jutta had even niks te doen en dat betekent dat het weer tijd is voor een mooie foto van de blondine. Want waarom zou je in je vrije tijd niet zoveel mogelijk mooie foto’s van jezelf maken? Het motiveert de blondine in ieder geval enorm. en kan je haar ongelijk geven? In elke foto ziet ze er weer prachtig uit, dus dat kan ook haast niet anders dan motiveren om haar training door te zetten. Jutta heeft met elke mooie foto weer een reminder waar ze het voor doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!