Jutta Leerdam geeft inkijkje in te ruim spijkerbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam doet haar best om, ondanks de tijdelijke break in het schaatsseizoen,  toch nog een beetje relevant te blijven op social media. De schaatsster doet die door haar twee troefkaarten in te zetten. En hoe!

Menig man ziet sportvrouw en heldin Jutta Leerdam maar al te graag. Zittend, staand of schaatsend. En in elk mogelijke outfit, zoals een schaatspak. Waar ze nu is beland, is het warmer dan in Beijing. Dus kon haar schaatspak omgeruild worden voor iets praktisch. Dankzij de hitte moet Jutta gelijk het kortst mogelijke broekje uit haar kast/koffer trekken. En dit zet ze gelijk goed in.

Jutta Leerdam in de zon

Eindelijk mag Schaatsster Jutta Leerdam, natuurlijk bekend van onder andere haar medaille in Beijing niet al te lang geleden, genieten van rust. Rust is minstens net zo belangrijk om in topconditie te blijven, denkt ze. En dus heeft ze zich met haar vriend Koen Verweij samen snel richting de zon begeven.  Op haar Instagram heeft de ijskoningin plaats gemaakt voor allerlei zonnige plaatjes. Nadat er lange tijd enkel en alleen koelte, kou en schaatsen te bespeuren waren. Zo blijft ze toch nog een tijdje, buiten het seizoen, haar fans entertainment bieden.

Jutta en haar benen hebben eindelijk rust

Topschaatsster Jutta Leerdam vindt het tijd dat haar perfect afgetrainde benen ook even rust verdienen van alle sportstress van de afgelopen periode. Even niet letten op de juiste bewegingen, diëten en baanroutines is vast een welkome afwisseling. Net als een jeep natuurlijk. In het zonnige paradijs schaatst ze natuurlijk nergens naar toe. Jutta heeft haar eigen privé vervoer geregeld en lijkt zelf haar Koen liever in de achterbak te willen. Dit terwijl zij zelf, goed beschut tegen de zonnestralen, in de truck zit. Later is ze wel buiten te vinden in de natuur en dan is de reden voor het in de truck achterblijven meteen een heel stuk duidelijker.

jutta leerdam broek

Jutta’s broek te heet gewassen?

Jutta zit er letterlijk wel erg fris bij. Dat kan ook wel in zo’n warm en tropisch land, maar het lijkt ook een beetje enthousiast. In Beijing had ze dat waarschijnlijk niet aangedurfd. Althans, misschien na de hitte van een van haar gewonnen races, maar niet zonder goede warming-up natuurlijk. Over “heet en opwarming” gesproken, haar broekje om de lange benen lijkt wel erg kort. Misschien is er wel een verkeerd wasprogramma voor de kleding gekozen en zit de langbeense Jutta van 181 cm nu met broeken van enkele centimeters. Omwisselen zit er echter bij Jutta niet in. Ze moet even niks meer hebben van wissels, schaatsbanen of lange broeken of hete pakken.

Schaatser ruilt voetenwaar in

De jonge Jutta heeft eindelijk genoeg tijd om zelf foto’s te maken van haar privé leven en om hiermee even te oefenen. Met de videocamera lijkt ze ook uit de voeten te kunnen. Vooralsnog lijkt zelfpromotie, of in Jutta’s geval ‘lichaamspromotie’ haar favoriete camerapositie. Wederom een welkome afleiding van het voorlopig rustig aan doen zonder schaatsen. Na zo’n succesvol, maar wel intensief seizoen moet ze vast nog even wennen aan de rust. Gelukkig lijkt ze een nieuwe hobby rijker te zijn geworden op vakantie. Een ook minstens een te korte broek rijker. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!