Jutta Leerdam gaat na afscheid van Jake Paul één ding nóg erger missen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft afscheid moeten nemen van Jake Paul. Maar er is blijkbaar iets belangrijkers dan haar vriend wat ze enorm veel gaat missen…

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft met ons een groot geheim gedeeld. Ze gaat blijkbaar niet alleen Jake Paul missen! En ze gaat dit blijkbaar nog erger missen dan haar vriendje Jake.

Dit is was Jutta Leerdam het meeste gaat missen

Jutta Leerdam heeft wat beelden geplaatst van haar afscheid. Ze gaat weer terug naar Nederland toe om natuurlijk te zorgen dat ze zo fit mogelijk is voor al haar aankomende wedstrijden. Dat betekent dus dat ze in Nederland moet zijn omdat daar de wedstrijden plaatsvinden. Maar ze laat dan veel geliefden achter! Natuurlijk hebben we het dan over haar vriendje Jake Paul en de schattige hond van Jake. Maar ze deelt opeens iets wat ze nog meer zal gaan missen!

En dit is wat ze zegt in een bericht wat ze heeft gedeeld; ”Gonna miss this place (See u in March)” Ze gaat dus de plek missen! Het uitzicht in de video is dan ook echt prachtig waardoor haar bericht wel kloppend is. Ook weten we dus dat ze erg lang niet meer naar Jake toe zal reizen want ze zegt dat ze pas in maart er weer zal zijn. Hopelijk voor Jutta komt Jake Paul wel nog eens naar Nederland anders zien ze elkaar wel erg lang niet!

Klik hier om de video zelf te bekijken van Jutta met het mooie uitzicht!

Jutta Leerdam gaat na afscheid van Jake Paul één ding nóg erger missen

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Wil je nou meer zien van de prachtige schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar TikTok voor meer leuke en grappige video’s! Ook kan je nog een kijkje nemen op haar leuke Instagrampagina! Hier plaatst ze ook erg regelmatig leuke foto’s en video’s van vakanties, wanneer ze met Jake Paul is of andere leuke dingen in haar privéleven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!