Jutta Leerdam draagt een keer geen schaatspakje op aparte nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als topsporter krijg je continu sponsor deals aangeboden. Voor haar nieuwe partners ging Jutta Leerdam even mooi op de foto. 

Jutta Leerdam is de mooiste schaatsster van Nederland, dus het was een kwestie van tijd voordat er allerlei merken haar aan zich wilden binden. Haar nieuwste sponsor is echter een aparte. Want Jutta heeft op het eerste gezicht niets gemeen met het softwarebedrijf waar ze zich aan heeft verbonden. Wel levert haar nieuwe sponsor een toffe shoot op met een aparte nieuwe foto tot gevolg. En voor de verandering draagt Jutta daar geen schaatspakje. Desondanks blijft Jutta natuurlijk een prachtige verschijning.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam kleedt zich om midden op schaatsbaan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thinkwise (@wearethinkwise)

Jutta gaat voor ‘high performance and speed’

Hoe het softwarebedrijf bij Jutta uit is gekomen is niet bekend. Wel sprak Jutta de klus erg aan, omdat het bedrijf, in haar woorden, dezelfde kernwaardes aanhangt als Jutta. Ze gaan namelijk allebei voor ‘high performance and speed’ en die overeenkomst trok Jutta uiteindelijk over de streep. Dus trok ze haar meest sprankelende outfit aan en ging ze trots op de foto. Zo’n foto is alleen niet in een kwartiertje gemaakt. Jutta is natuurlijk een prachtige vrouw, dus elke foto die je van  haar maakt is mooi. Maar als je genoeg materiaal wilt hebben om een hele campagne om haar heen te bouwen, dan zal je wat meer aandacht aan de shoot moeten besteden. Jutta geeft gelukkig een leuk kijkje achter de schermen zodat je ook ziet hoe zo’n draaidag er aan toe gaat.

Promoot Jutta nu parfum of software?

Hoewel de campagne met een beeldschone Jutta natuurlijk geweldig is om naar te kijken, is het nog een beetje onduidelijk wat ze nu precies aan het promoten is. Op haar nieuwste posts lijkt ze in allerlei verleidelijke foto’s en video’s een nieuw parfum aan te prijzen. Maar daar staat dan wel weer de naam en slogan van het software bedrijf bij. Wat is Jutta nu eigenlijk aan het verkopen? En wat heeft een software bedrijf te maken met een nieuw parfum? Het lijkt allemaal een ingewikkeld verhaal, voortgekomen uit het brein van een wel erg creatieve marketing manager. Zolang het meer aantrekkelijke foto’s en filmpjes van Jutta Leerdam oplevert is dat natuurlijk allemaal geen probleem, dan blijft iedereen wel tevreden. Maar een beetje apart is het wel te noemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta zonder schaatspak is sowieso een goed idee

In de nieuwe campagne zie je Jutta dus zonder haar bekende schaatspak. En hoewel ze in het strakke pakje er natuurlijk geweldig uit ziet is Jutta zonder het schaatspak ook gewoon een hele mooie vrouw om naar te kijken. Meestal verruilt ze haar schaatspakje wel voor een andere sportieve outfit, want Jutta is het grootste deel van haar dag bezig met sporten. Zo blijft Jutta aan de absolute top van de schaatswereld staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!