Jutta Leerdam deelt smakelijke beelden in strak pakje en onthult toekomstplannen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een update gegeven over haar schaatscarrière. Nu weten we eindelijk wat ze van plan is en met wie ze verder gaat!

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam weet eindelijk hoe haar toekomst eruit gaat zien en gelukkig deelt ze dat dan ook met al haar fans! Ze laat dan ook gelijk prachtige beelden zien van wanneer ze aan het sporten is en ook wanneer ze op de schaatsbaan is in haar strakke schaatspakje.

Jutta Leerdam deelt nieuwe informatie over haar schaatscarrière

Onze mooie en blonde schaatsster Jutta Leerdam heeft laatst afscheid genomen bij team Jumbo waar ze lang heeft gewerkt aan haar schaatscarrière. Maar nu ze zelfstandig bezig is moet ze veel regelen. Hierover heeft ze recent een update gegeven. Jutta is gaan werken met haar coach Kosta Poltavets. Ze deelt dat de trainingen moeilijk zijn maar dat ze het wel echt nodig heeft. Voor de helft van haar tijd gaat ze ook trainen met het internationale team genaamd Novus.

En verder komt ze met erg groot nieuws: ” I’m so happy to announce that KaFra Housing is my first and new launching partner. I truly appreciate them for their trust and commitment in this early stage. Their way of thinking connected perfectly with mine, which has always been extremely important to me: to feel what brand fits with me and aligns with my way of thinking. To be continued.” Ze heeft dus haar allereerste partner die haar wilt steunen! Ze zegt verder nog dat het echt lastig is om deze route te nemen en ook best eng. Maar ze vindt het nodig om naar een beter niveau te komen. Gelukkig krijgt ze veel steun van familie, vrienden, haar vriendje Jake Paul en haar coach.

Jutta Leerdam deelt heerlijke foto's en video's

Jutta Leerdam deelt heerlijke foto’s en video’s van haar trainingen

Onze beeldschone schaatsster Jutta Leerdam verrast iedereen met de hoeveelheid beelden die ze heeft gedeeld. Naast de uitgebreide update die ze heeft gegeven over haar carrière deelt ze dus ook veel beelden erbij! Ze plaatst namelijk op Instagram een reeks aan foto’s en video’s van al haar zware trainingen! Daar zie je exact hoeveel Jutta haar best wel niet doet. In de foto’s zien we haar in allemaal strakke topjes en broekjes trainen. Ze laat erg veel van zichzelf zien en haar vormen stralen dan ook enorm goed!

Ook staan er video’s tussen de foto’s en daarin kunnen we de actie zien in haar trainingen. Zoals wanneer ze haar bewegingen langzaam aan het oefenen is voor de aankomende schaatswedstrijden. Het zijn echt prachtige video’s om te bekijken want je ziet hoe geconcentreerd Jutta wel niet is en dat ze echt aan het strijden is! Ze krijgt dan natuurlijk ook veel complimenten van haar volgers wat haar vast alleen maar meer zal motiveren!

Klik hier om alle beelden van Jutta Leerdam zelf te bekijken.

Meer zien van Jutta Leerdam? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan kan je het beste naar Instagram gaan. Daar staat namelijk nog veel meer mooie kiekjes van de mooie blondine. Jutta deelt graag leuke foto’s en video’s met haar fans en geeft ook tussendoor updates over haar carrière en leven. Het is het dus zeker waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!