Jutta Leerdam deelt foto van minst verhullende schaatspakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam ruilt haar standaard schaatspakje in voor een wel heel bijzondere outfit. En die deelt ze meteen met al haar volgers. 

De prachtige Jutta Leerdam krijgt een hele bijzondere kans aangeboden. Ze mag namelijk een schaatspakje dragen dat ontworpen is door modehuis Dior. Op de Instagram van Dior, met ruim veertig miljoen volgers, wordt Jutta in haar nieuwe schaatspakje gedeeld. En dat is een prachtige kans voor Jutta, die op deze manier een veel groter publiek kan bereiken.  Haar nieuwe pakje is een speciaal gemaakt designer schaatspak met korte mouwen en p****n. aerodynamisch zal het niet zijn, maar stijlvol is het wel.

Lees ook: Video: Strandmeisje Jutta Leerdam doet het ook op gesmolten ijs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Jutta imponeert met foto nieuw schaatspakje

Met haar nieuwe schaatspakje weet Jutta flink te imponeren. Het strakke pakje laat weinig aan de verbeelding over. Het prachtige lijf van Jutta komt goed uit de verf op deze manier. Dat is ook wel fijn, want Jutta heeft al die jaren natuurlijk niet voor niks getraind. Mensen moeten wel kunnen zien wat al die training heeft opgeleverd. En dat kunnen ze dankzij dit fijne schaatspakje.

De dure designerkleding van Jutta

Het schaatspakje van Dior zal wel niet voor weinig geld over de toonbank gaan. Het speciaal ontworpen pakje zal in alle waarschijnlijkheid een klein vermogen kosten. Maar Jutta mag er wel even van genieten. Dior gunt de prachtige schaatsster een pakje dat helemaal aansluit bij de schoonheid van Jutta zelf. Natuurlijk is het niet handig om zo’n designerpakje te gaan dragen tijdens de daadwerkelijke wedstrijden, maar voor op de foto is het natuurlijk erg mooi. Jutta zie je zo weer eens in een heel ander licht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta gaat terug naar oranje

Hoewel het designer pakje natuurlijk hartstikke mooi eruit ziet, en Jutta er absoluut nog knapper in uitkomt, is het misschien niet de meest handige keuze om te dragen tijdens een wedstrijd. Dus zal Jutta uiteindelijk weer teruggaan naar haar standaard schaatspakje. Het zal dus niet lang duren of je ziet Jutta weer in haar bekende oranje outfit. En die staat haar natuurlijk ook gewoon geweldig. Schaatspakjes lijken wel gemaakt om de dame die ze draagt er altijd goed uit te laten zien. Nu zou Jutta er nog knap uitzien in een jutten zak, maar zo’n mooi schaatspakje maakt haar net even knapper.

Het leven na de sport voor schaatsster Jutta Leerdam

Jutta is nog hartstikke jong, dus er zit waarschijnlijk nog wel een wereldtitel of twee in de planning voor de sporter. Maar Jutta lijkt ook al bezig met wat daarna komt. Want wat doe je met je leven na de sport? Jutta lijkt het antwoord wel gevonden te hebben. Ze is aardig op weg om een grote influencer te worden en klust continu bij als model voor grote merken. Jutta zal dus na haar schaatscarrière niet verlegen zitten om werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.