Home Nieuws Jutta Leerdam deelt foto van haar magistrale benen onder kort rokje

Jutta Leerdam deelt foto van haar magistrale benen onder kort rokje

Jutta Leerdam is alweer 25 jaartjes geworden. En dat moet natuurlijk wel even goed gevierd worden. Dat doet ze met deze mooie foto. 

In de wereld van schaatsen is Jutta Leerdam een naam die niet onopgemerkt blijft. Ter ere van haar 25e verjaardag deelde de magistrale blondine een prachtige foto van haar feestelijke outfit, die niet alleen haar benen in de schijnwerpers zette, maar ook een blik van puur geluk. Laten we samen met Jutta het feestvarken uithangen en haar sprankelende moment vieren.

De sprankelende verjaardagsoutfit van Jutta Leerdam

Op haar 25e verjaardag bewijst Jutta Leerdam dat ze niet alleen op het ijs schittert, maar ook in stijl haar feestje kan bouwen. Met een kort rokje dat haar magistrale benen in de schijnwerpers zet, laat ze zien dat ze precies weet hoe ze een feestelijke outfit moet samenstellen. Als je het hebt, waarom zou je het dan niet laten zien? Jutta’s keuze voor haar verjaardagsoutfit is een regelrechte hit, en haar stralende blik verraadt dat ze zich er net zo geweldig in voelt als dat ze eruitziet. Bekijk de foto snel hier!

Jutta Leerdam geniet wel van een feestje bouwen

Jutta deelt niet alleen een plaatje, maar een heel feestje met haar fans. Haar glimlach spreekt boekdelen, en het is moeilijk om niet mee te genieten van haar geluk. Op je verjaardag mag je immers stralen, en dat doet Jutta met volle overgave. Met al haar prestaties en successen heeft Jutta genoeg redenen om te vieren, en deze foto is haar manier om haar stralende moment te delen met iedereen die haar volgt.

Jake Paul feliciteert zijn vriendin natuurlijk meteen!

Onder alle felicitaties die Jutta ontvangt, is er één persoon die haar hart extra doet kloppen: Jake Paul, haar vriendje. De Amerikaanse bokser en YouTuber weet als geen ander hoe hij zijn vriendin in het zonnetje moet zetten, vooral op haar speciale dag. Jake Paul reageert altijd onder Jutta’s foto’s, maar op haar verjaardag is hij extra galant. Zijn liefdevolle felicitaties laten zien dat ook achter de schermen van deze power couple de romantiek hoogtij viert.

Jutta Leerdam geeft omgekeerd verjaardagscadeau

Traditioneel gezien verwachten mensen cadeautjes op hun verjaardag, maar Jutta draait de rollen om. Met haar prachtige foto geeft ze haar volgers een cadeautje om naar te kijken. Een genereuze daad die haar volgers zeker weten te waarderen. Terwijl normaal gesproken de jarige in het middelpunt staat van het geven en ontvangen, geeft Jutta dit jaar haar volgers leuk plaatje om naar te kijken. Jutta’s mooie foto is niet alleen een traktatie voor haar volgers, maar ook een manier om haar fans tevreden te houden. Met haar stralende verschijning gaat iedereen met een glimlach het einde van het jaar in.

De prachtige vormen van Jutta Leerdam

Op haar 25e verjaardag laat Jutta Leerdam zien dat ze niet alleen een kampioen is op het ijs, maar ook in het vieren van haar eigen geluk. Met een feestelijke outfit, stralende benen, prachtige vormen, een feestelijke outfit, goede foto en een vriendje zoals Jake Paul, heeft Jutta alle reden om te schitteren.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Jutta Leerdam? Kijk dan even op haar Instagram. Daar zet de blondine namelijk nog veel meer mooie plaatjes van zichzelf neer. En dat is natuurlijk erg genieten voor haar volgers.

Mobiele versie afsluiten