Joost Klein was bij Songfestivalfinale op deze plek geëindigd zonder diskwalificatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Klein was gediskwalificeerd voor de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar nu weten we wel op welke plek Joost Klein was geëindigd, en dit had niemand verwacht!

Onze bekende kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft iedereen laten weten op welke plek Joost Klein was geëindigd zonder diskwalificatie en welk land Nederland de meeste punten heeft gegeven. Het is erg interessant want niemand had deze scores ooit verwacht!

Tina Nijkamp maakt bekend van welke land Joost Klein de meeste punten heeft gekregen

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt ons alles over de scores en punten die Nederland heeft gekregen. En dat was een grote verassing, want Nederland heeft namelijk van geen één land alle 12 de punten gekregen. Maar van Italië hebben we uiteindelijk de meeste jurypunten gekregen. Dat waren maar liefst 10 punten. Dat is toch best wel een schok die niemand had zien aankomen! Vele mensen hadden namelijk gedacht dat hij wel beter zou scoren en zelfs wel alle 12 de punten had gekregen van meerdere landen.

Bekijk hieronder zelf ook de berichten die Tina Nijkamp op haar Instagram verhaal heeft gedeeld.

Joost Klein Eurovisie Songfestival uitslagUitslag Joost Klein Eurovisie Songfestival

Had Joost Klein het Eurovisie Songfestival gewonnen?

Op deze vraag hebben we een snel antwoord! Nee, Joost Klein had met zijn nummer ‘Europapa’ het Eurovisie Songfestival niet gewonnen. Vanaf het publiek had Nederland maximaal 444 punten kunnen halen en met de 58 jurypunten daarbij zou je op een totale score van 502 punten uitkomen. Zwitserland, die het Eurovisie Songfestival hebben gewonnen hadden in totaal 591 punten. Dus zelfs als Nederland alle punten binnen had gekregen was het niet gelukt op de eerste plek te veroveren. Maar vele gaan ervan uit dat Joost Klein wel in de top 10 had kunnen staan als hij wel had meegedaan bij de finale.

Alleen met de punten die de vakjury’s hadden uitgedeeld vrijdagavond, van de halve finale, is er ook berekend op welke plek Joost Klein dan zou eindigen. De berekening toont dat Joost Klein dan 58 punten had gekregen. Daarmee zou Joost Klein op plek 12 eindigen. Best laag aangezien vele mensen veel meer hadden verwacht. Meeste fans van Joost Klein gingen ervanuit dat hij hoe dan ook wel in de top 5 zou staan! Maar dat is dus niet het geval.

Eurovisie Songfestival uitslag Joost KleinSongfestival uitslag Joost Klein

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...