Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival…

Het Songfestival ligt inmiddels al best ver achter ons, maar het gaat nog steeds non-stop over Joost Klein en wat hij allemaal uitspookt. Het Eurovisie Songfestival ging totaal niet zoals hij wilde en hij heeft nooit kunnen optreden in de finale. Dat zit hem overduidelijk nog dwars. Hij is helemaal klaar met Zweden, Europa, en ook even met Nederland. In dit andere verre land heeft hij het overduidelijk wél naar zijn zin!

Joost Klein ‘represent’ Canada

Onze zanger en rapper Joost Klein is erg lang stil geweest over hoe het nu precies zat met het Eurovisie Songfestival. Maar nu laat hij eindelijk van zich horen! Onlangs was Joost Klein te zien in het vliegtuig onderweg naar Canada. Hij reisde naar Canada voor een optreden, en het ziet eruit alsof hij het daar echt enorm naar zijn zin heeft gehad. Fans omarmen hem daar ontzettend, en hij geniet overduidelijk van zijn tijd daar.

Op onderstaande foto is te zien dat hij samen met zijn vriend Stuntkabouter Canada met de nationale kleuren vertegenwoordigt in de vorm van een mutsje. Het mag geen verrassing zijn dat het voor Joost even lekker is om zo ver mogelijk van Europa weg te zijn op dit moment. Als Joost in de toekomst nog verdere Eurovisie-ambities koestert, is Canada echter niet het land om te blijven: het Noord-Amerikaanse land mag niet meedoen aan het Songfestival!

Joost Klein in Canada Eurovisie Songfestival

Joost Klein schreeuwde dit op het podium in Canada

”F Eurovision” is wat Joost Klein keihard in de microfoon schreeuwde tijdens zijn optreden in Canada. En iedereen daar was aan het juichen en riep het ook terug! Ondanks het feit dat Joost mooi weer speelt voor de bühne, is het duidelijk dat hij nog flink wat wrok koestert voor de Zweedse media en de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Die gaan nooit meer vrienden worden!

Klik hier om een video te zien van zijn performance in Canada!

Meer zien van Joost Klein

Wil je meer zien van Joost Klein en bijhouden wat hij allemaal aan het doen is, of wanneer hij een optreden heeft? Neem dan ook eens een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig berichten van van alles en nog wat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.