Joost Klein stopt geheime boodschap in nieuw nummer ‘Luchtballon’: haalt hij hier flink uit naar Songfestival? (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Joost Klein heeft een nieuw nummer genaamd Luchtballon. Stopt hij hier expres een boodschap in en toont hij zijn haat naar het Songfestival? 

Artiest Joost Klein heeft een nieuw nummer uitgebracht. Dit is al best snel na zijn diskwalificatie op het Songfestival. Hij zegt ook dat dit nummer al daarvoor geschreven is, maar is dat ook echt zo? Want in dit nummer zitten heel wat zinnen die toch wel gelinkt kunnen worden aan het Eurovisie Songfestival. Het lijkt alsof hij ze een beetje terug wilt pakken en dat kan weleens gaan lukken! Een voorbeeld is dat hij zegt dat hij moe wordt van mensen. Nou, dit kan je erg afleiden naar de mensen die heel erg moeilijk aan het doen waren bij de competitie. Verder laat hij nog veel meer horen wat er mee te maken zou kunnen hebben. Bekijk het zelf even hieronder om te bedenken wat jij er van vindt!

Het verhaal van Joost Klein

Joost Klein heeft een aardig zware jeugd gehad. Dat weten de meeste mensen wel, sinds het Eurovisie Songfestival. Hij verloor zijn ouders toen hij 11 en 13 jaar oud was. En hij werd hij opgevangen door zijn oudere broer en zus. Joost begon in 2010 met YouTube met de prachtige naam ‘EenhoornJoost’. Hier stopte hij in 2017 mee, want hij wilde meer op muziek richten. Door meerdere hits werd hij steeds bekender en pakte hij bekendheid door leuke stunts te doen om uiteindelijk op het Songfestival te komen. Ondanks alles wat daar gebeurd is, heeft hij zijn naam wel nóg bekender gemaakt, want hij heeft heel veel volgers erbij gekregen.

Meer zien van Joost Klein

Wil je nou meer zien van onze held Joost Klein? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina. Hier plaatst hij bijvoorbeeld stukjes van zijn nieuwe nummer. Maar ook regelmatig leuke foto’s tussendoor. Het is in ieder geval wel leuk om even te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!