Joost Klein keihard afgewezen door Belgische Songfestival-fans: ‘Oprotten met die Hollander’!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Klein zet zinnen op België voor Eurovisie 2025 maar België zegt Nee Bedankt!

Joost Klein over Eurovisie 2025 ‘Bel me, Studio Brussel’ maar publiek reageert met ‘Mij-niet-bellen Joost!’

Een optreden van Joost Klein afgelopen zondag in Genk krijgt een verrassende wending. De Nederlandse rapper en internetfenomeen Joost Klein heeft aangekondigd dat hij graag België wil vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2025. “Hey, Studio Brussel! Regel iets, bel me!” riep Joost Klein tijdens het optreden. Hoewel hij zelf laaiend enthousiast is over zijn plan, lijkt het Belgische publiek niet bepaald warm te lopen voor het idee. In de comments reageren fans resoluut: ‘Oprotten met die Hollander!’

Joost Klein Niet welkom in Belgie

Joost Klein wil graag naar Eurovisie Songfestival 2025

Joost Klein werd onlangs gediskwalificeerd van deelname aan het Eurovisie Songfestival waar hij Nederland zou vertegenwoordigen. Hij zou een dreigende beweging hebben gemaakt naar een van de cameramensen. Ondanks deze teleurstelling heeft Joost Klein zijn interesse kortgeleden uitgesproken op Pinkpop waar hij hetzelfde blauwe pak droeg als op het Eurovisie Songfestival en droeg hij een shirt met de tekst ‘Why Not?’. Daarnaast deelde hij meerdere hints via zijn Instagram account zoals te zien in zijn bio “Eurovision 2025”.

Kan Joost Klein België overtuigen voor Eurovisie 2025?

Joost, bekend om zijn unieke stijl en excentrieke optredens, ziet het Eurovisie-podium als een perfecte kans om zijn muziek op een nog groter internationaal platform te brengen. Studio Brussel sluit een samenwerking met Joost niet uit en reageert met “Check je DM please, thnx”. Ondanks deze terughoudendheid vanuit de Belgische hoek, blijft Joost hoopvol. De vraag blijft of Joost erin zal slagen om de harten van de Belgische selectiecommissie te winnen. Eén ding is zeker: zijn ambitie en doorzettingsvermogen zijn onmiskenbaar. Zal België zwichten onder de druk van de fans, of blijft de deur voor Joost gesloten? De tijd zal het leren, maar het belooft een spannende aanloop naar Eurovisie 2025 te worden.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.