Johan Derksen geeft Kuzu veeg uit de pan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen reageerde maandagavond op de opmerkingen Tunahan Kuzu, die vindt dat de analist een boegbeeld van discriminatie is. Johan ging meteen razendsnel in de counter…

Het relletje tussen Johan Derksen en Tunahan Kuzu ontstond na een interview van Marieke Derksen. Johan was bij Veronica Inside meerde malen kritisch over Lilianne Ploumen, de lijsttrekker van PvdA. De dochter van Johan vertelde echter dat ze een echte PvdA-familie waren en dat haar stem sowieso naar Ploumen zou gaan.

Lees meer: Johan Derksen gaat los op Guido Weijers na besmetting bij voorstelling

Marieke Derksen: ‘je moet niet zo in al zijn praatjes geloven’

Volgens Johan Derksen heeft Ploumen geen charisma, maar volgens Marieke Derksen moet je de uitspraken van haar vader vooral met een flinke korrel zout nemen: “ach welnee, je moet niet zo in al die praatjes geloven” zegt Marieke in het interview. Het is allemaal een beetje voor de show volgens dochter Derksen.

Johan: ‘dan hoef ik die niet eens serieus te nemen’

Johan Derksen reageerde tijdens Veronica Inside op bovenstaande tweet van Kuzu. De DENK-politicus vertelde dat hij begreep dat de PvdA geen zetels overhoudt als een van de boegbeelden van racisme en seksisme onderdeel is van een PvdA-gezin. Johan ging er meteen met gestrekt been in: was Kuzu niet diegene die een affaire had met een partijmedewerkster? “Dat is dezelfde persoon? dan hoef ik die niet eens serieus te nemen.”

Bekijk hieronder de uitspraken van Johan Derksen

Op wie stemt Johan Derksen?

De PvdA hoeft zich volgens Derksen bovendien geen zorgen te maken om zijn stem. Hij gaat namelijk, ondanks wat Marieke Derksen zegt, niet op de PvdA stemmen. “Ik heb vroeger wel PvdA gestemd (…) toen heel lang D66, en toen bij de VVD. Ik heb maar een fout gemaakt en dat is Baudet één keer.” Op welke partij hij dit jaar stemt zal rond de verkiezingen sowieso bij Veronica Inside ter sprake komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.