Johan Derksen geeft Kuzu veeg uit de pan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen reageerde maandagavond op de opmerkingen Tunahan Kuzu, die vindt dat de analist een boegbeeld van discriminatie is. Johan ging meteen razendsnel in de counter…

Het relletje tussen Johan Derksen en Tunahan Kuzu ontstond na een interview van Marieke Derksen. Johan was bij Veronica Inside meerde malen kritisch over Lilianne Ploumen, de lijsttrekker van PvdA. De dochter van Johan vertelde echter dat ze een echte PvdA-familie waren en dat haar stem sowieso naar Ploumen zou gaan.

Lees meer: Johan Derksen gaat los op Guido Weijers na besmetting bij voorstelling

Marieke Derksen: ‘je moet niet zo in al zijn praatjes geloven’

Volgens Johan Derksen heeft Ploumen geen charisma, maar volgens Marieke Derksen moet je de uitspraken van haar vader vooral met een flinke korrel zout nemen: “ach welnee, je moet niet zo in al die praatjes geloven” zegt Marieke in het interview. Het is allemaal een beetje voor de show volgens dochter Derksen.

Johan: ‘dan hoef ik die niet eens serieus te nemen’

Johan Derksen reageerde tijdens Veronica Inside op bovenstaande tweet van Kuzu. De DENK-politicus vertelde dat hij begreep dat de PvdA geen zetels overhoudt als een van de boegbeelden van racisme en seksisme onderdeel is van een PvdA-gezin. Johan ging er meteen met gestrekt been in: was Kuzu niet diegene die een affaire had met een partijmedewerkster? “Dat is dezelfde persoon? dan hoef ik die niet eens serieus te nemen.”

Bekijk hieronder de uitspraken van Johan Derksen

Op wie stemt Johan Derksen?

De PvdA hoeft zich volgens Derksen bovendien geen zorgen te maken om zijn stem. Hij gaat namelijk, ondanks wat Marieke Derksen zegt, niet op de PvdA stemmen. “Ik heb vroeger wel PvdA gestemd (…) toen heel lang D66, en toen bij de VVD. Ik heb maar een fout gemaakt en dat is Baudet één keer.” Op welke partij hij dit jaar stemt zal rond de verkiezingen sowieso bij Veronica Inside ter sprake komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!