Job Knoester heeft verboden ‘juice’ over premier Dick Schoof: ‘Steekt lachend mes in je rug’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Job Knoester deelt met gevaar voor eigen relatie gevoelige informatie over Dick Schoof. Jobs vrouw vertelde hem een opvallend weetje over Schoof…

De Oranjezomer blijft verrassen! Tafelgast Job Knoester kwam met opvallende verhalen over toekomstig premier van Nederland Dick Schoof. Jobs vrouw heeft met Schoof samengewerkt, en wist dus meer over hem te vertellen. Maar of Job dat van zijn vrouw zo live op televisie mocht doorvertellen?

Job Knoester heeft inside info over Dick Schoof

Dick Schoof heeft blijkbaar een bepaalde niet-zo-positieve naam op de werkvloer! Dat vertelt Job Knoester die alle informatie van zijn vrouw heeft kunnen horen. Waarschijnlijk was het niet de bedoeling dat dit ooit boven water zou komen. De vrouw van Job zal hier vast ook niet zo blij mee zijn! Ook is Job gelijk bang dat dit dus niet de bedoeling was en dat hij het nooit zomaar mocht delen, al helemaal niet tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Dat wordt namelijk bekeken door veel mensen!

Gasten De Oranjezomer positief over Dick Schoof

In de uitzending van De Oranjezomer begint het positief en zeggen de mannen aan de tafel dat Dick Schoof wel een goede keuze is. Ze zullen in hem moeten gaan vertrouwen. Je kan niet zomaar iemand bekogelen met vragen je moet hem volgens de mannen eerst rustig leren kennen. Daarna laat Hélène Hendriks dit weten: ”Ja maar de fout ligt dan helemaal niet bij de journalisten, die doen gewoon hun werk. De fout ligt bij het feit dat ze maar 1 vraag mogen stellen” Zo leer je Dick Schoof volgens Hélène nooit goed kennen!

De uitspraak van Job Knoester over Dick Schoof

Daarna neemt Job Knoester het woord. Hij onthult dat zijn vrouw met Dick Schoof heeft gewerkt. Hij zegt dan: ”Zijn bijnaam was de lachende moordenaar” Waarop natuurlijk wordt gevraagd hoe dat dat dan komt. Volgens Job was hij echt wel een leuke man, maar had hij zijn bijnaam gekregen omdat hij lachend bij collega’s een spreekwoordelijk mes in de rug steekt als het hem uitkomt! Hélène Hendriks en de tafelgasten schrikken best van deze onthulling.

Maar ook vinden ze dat er maar eerst eens moet worden gekeken naar het werk wat hij gaat leveren en dan pas terug kunnen komen op wat zijn vrouw heeft gezegd. Daarna vraagt Hélène nog: ”Vind je vrouw dit goed dat je dit vertelt trouwens?” Waarop Job reageert: ”Dat weet ik niet!”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!